Gezondheid

Ergonomie is belangrijk als het gaat om de gezondheid. We brengen nu eenmaal veel tijd door op het werk en vaak zit je dan voor een lange tijd in dezelfde houding op je bureaustoel of maak je veelal dezelfde beperkte bewegingen. Helaas kan dit nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid. Iedereen weet dat een verkeerde zithouding kan leiden tot lichamelijke klachten zoals rugpijn en vermoeidheid. Helaas is het vaak niet gemakkelijk om de houding te verbeteren, vooral niet als je tijdens het werk veel met een computer of laptop werkt.

Kennis, vakmanschap en passie
Een goede ergonomische bureaustoel kan hier een oplossing bieden. Bij Ahrend staat het welzijn en de productiviteit van de gebruiker centraal. Ahrend maakt bureaustoelen met een eigentijds design en brengt de hoogste standaards in een ergonomisch ontwerp. Een Ahrend bureaustoel is ontworpen om rekening te houden met de gebruiker in relatie tot zijn werkomgeving. Bureaustoelen van Ahrend gaan heel lang mee dankzij het vakmanschap, de kennis en de passie die Ahrend heeft voor design en duurzaamheid. Ergonomie, functionaliteit en design komen samen in iedere Ahrend bureaustoel

Duurzaamheid

Het belang van duurzaamheid wordt door steeds meer mensen en organisaties over de hele wereld onderkend. Ahrend is al jarenlang toonaangevend als het gaat om duurzaamheid. Zo is Koninklijke Ahrend al in 2011 tot Cradle to Cradle Company benoemd. Ahrend is de enige organisatie die dit predicaat heeft in de branche. Alle producten van Ahrend zijn Cradle to Cradle. Dat houdt in dat de materialen die gebruikt worden bij het produceren steeds opnieuw gebruikt worden. Er worden geen materialen die schadelijk zijn voor mens en milieu toegepast in het productieproces. Daarnaast wordt er duurzame energie gebruikt in alle processen.

Ahrend 2020 Ergo

De Ahrend 2020 Ergo bureaustoel is de meest ergonomische en complete bureaustoel uit het "2020" assortiment van Ahrend. Paul Brooks is verantwoordelijk voor het design. Samen met Ahrend streefde Paul Brooks met het ontwerpen van deze stoel naar de meest ultieme combinatie van ergonomie, functionaliteit en design.

Ahrend Sqala NPR-1813

Nieuw in het Ahrendassortiment is Sqala,een voordeliger alternatief en standaard voorzien van 4D-verstelbare armsteunen. Daarnaast heeft deze Ahrend bureaustoel een schuifzitting en rugleuning met een verstelbare lendensteun. Deze lendensteun draagt bij aan een correcte zithouding.

Ahrend Revolt

Ahrend Revolt designstoel is in 1953 ontworpen door Friso Kramer. Het is een echte designstoel die niet alleen in de kantoorinrichting, maar ook in de woon- of eetkamer heel geschikt is. Deze Ahrend bureaustoel is ideaal voor degenen die veel waarde hechten aan een tijdloos design.

Kortom: je zit altijd goed bij Ahrend. Zowel voor de gezondheid als voor het milieu. Daarnaast kan een mooi design natuurlijk nooit kwaad, in welk kantoor of welke werkomgeving dan ook.

Ben je benieuwd naar een Ahrend bureaustoel, maar nog niet helemaal zeker? Vraag dan nu een gratis proefstoel aan en probeer hem zelf uit.