Partners

Partners

Met Topstar beweegt u!

Topstar is één van de modernste producenten van aantrekkelijke bureaustoelen, managerstoelen en bezoekersstoelen, maar ook van alternatieve zitoplossingen voor allerlei toepassingen. Met de Sitness-serie is Topstar bovendien voortrekker op het gebied van fitness-bureaustoelen met bewegend zitvlak. Het gepatenteerde Body-Balance-Tec-mechaniek maakt dat mogelijk: met TOPSTAR beweegt u echt!

In de hoogwaardige productiefaciliteit in Langenneufnach (BRD, nabij Augsburg) kan Topstar dagelijks tot 10.000 stoelen produceren, op 5 verschillende productielijnen en allemaal „Made in Germany“. Of het nu HomeOffice-draaistoelen, professionele of multifunctionele bureaustoelen betreft, alle producten worden dagelijks door een betrouwbaar logistiek systeem stipt op tijd over heel de wereld verzonden. In de prototypeafdeling werken gerenommeerde designers en ontwikkelaars continu samen aan nieuwe innovatieve producten die vervolgens in het eigen laboratorium volgens de strengste kwaliteitseisen worden getest. Daarom kan Topstar betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten garanderen. Alle modellen zijn ook door het gerenommeerde Duitse testinstituut LGA getest en dragen het GS (Geprüfte Sicherheit) Logo. Zij voldoen daarmee aan de zware kwaliteitseisen van de Europese Norm EN-1335 en dus tevens aan de Nederlande Norm NEN EN-1335. Sinds september 2008 is het bedrijf gecertificeerd volgens de internationale norm voor kwaliteits- en milieuzorgsystemen (DIN ISO 9001:2008 en DIN EN ISO 14001:2009).

Duurzaam ondernemen is voor Topstar overigens geen holle reclamefrase maar dagelijkse werkelijkheid: sinds 2013 heeft het bedrijf een negatieve CO2-uitstoot. Dat wil zeggen dat Topstar met hoogwaardige technieken, zoals zonnepanelen en een intelligent energie­management-systeem actief bijdraagt aan de verbetering van ons milieu.

Topstar GmbH

Onze partners:

bedrijven links Uwpagina

new-concept.nl

Webproof Webdesign Wordpress