Wilkhahn zit-stakruk Rider 205

Wilkhahn bureaustoelen

216.00 Excl. btw 261.36 Incl. btw

Klik hier voor grotere afnames
  • Koop 3 voor € 206.00 (€ 249.26 incl. BTW) per stuk. en bespaar 5%
  • Koop 6 voor € 200.00 (€ 242.00 incl. BTW) per stuk. en bespaar 8%

Levertijd: 5-7 werkdagen

Selecteer de kleur van Rider

Uw staffelkorting wordt in de Winkelwagen toegepast.

Wilkhahn zit-stakruk Rider 205. Wilkhahn Rider heeft één been, maar verandert in een dynamische driedimensionale versie wanneer gebruikers er op zitten en bewegen. Het ‘zadel’ is verrassend comfortabel en de gebruikers kunnen er op zitten als een kruk of op ‘rijden’ als een zadel. Om op Rider te zitten moet je je eigen benen gebruiken om je lichaamsevenwicht te bewaren.


Extra informatie

Merk Wilkhahn
Functies

Zithoogte-verstelling
Rondom bewegen (walsen)
Geprüfte Sicherheit

Levertijd

5-7 werkdagen

Gewicht

Verzendwijze

Volledig gemonteerd, in kartonnen doos

Zithoogte

Verstelbaar van 52-78 cm

Beschrijving

Wilkhahn zit-stakruk Rider 205. De eerste mensen die voor lange tijd zaten, waren ruiters te paard die ook in het zadel fit en gezond zijn gebleven. En dit is wat het stijlvolle, eigentijdse ontwerp van Sven van Boetticher’s Rider beoogt: bewegen om fit en gezond te blijven. Het “zadel” is verrassend comfortabel en de gebruikers kunnen er op zitten als een kruk of op ‘rijden’ als een zadel.
De Wilkhahn Rider stoel is licht en gemakkelijk op te pakken met slechts één hand. Een perfecte keuze voor workshops, een snelle babbel met collega’s, zit-/statafels; in huis bij gebruik van muziekstandaards, strijkplanken of tijdens het koken. De handgrepen aan beide zijden maken een intuïtieve verstelling van de zithoogte mogelijk om te passen bij de lichaamsgrootte.
Rider is een gemakkelijke metgezel om lichaam en geest gezond te houden. Rider heeft één been, maar verandert in een dynamische, driedimensioale versie, wanneer gebruikers er op zitten.
Om op Rider te zitten als een kruk, moet je je eigen benen gebruiken om je lichaamsevenwicht te bewaren. Iedereen die zijwaarts en achterwaarts over het zwaartepunt van zijn lichaam beweegt…kan omvallen, en dat moet worden vermeden!

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: