Beta bureaustoel Be Hybrid 7432 Lichtgrijs

Bèta Kantoorstoelen

Oorspronkelijke prijs was: €632.83.Huidige prijs is: €470.00. Excl. btw 568.70 Incl. btw

Klik hier voor grotere afnames
 • Koop 3 voor € 457.00 (€ 552.97 incl. BTW) per stuk. en bespaar 3%
 • Koop 6 voor € 445.00 (€ 538.45 incl. BTW) per stuk. en bespaar 6%
 • Koop 12 voor € 432.00 (€ 522.72 incl. BTW) per stuk. en bespaar 9%

Levertijd: 4 weken

Kussen gestoffeerd met Camira XTreme, Recycled Polyester

 • XTreme YS030
 • XTreme YS101
 • XTreme YS159
 • XTreme YS173
 • XTreme YS072
 • XTreme YS079
 • XTreme YS081
 • XTreme YS100
 • XTreme YS045
Wis keuze

Selecteer Kruisvoet

Uw staffelkorting wordt in de Winkelwagen toegepast!

YouTube video

Bèta bureaustoel Be Hybrid 7432 lichtgrijs. Be Hybrid is dynamisch, ergonomisch én duurzaam. Be Hybrid is een hybride bureaustoel voor multifunctioneel gebruik op kantoor, school of thuis. Het gepatenteerde mechaniek in combinatie met de flexibiliteit van het materiaal geeft de gebruiker direct comfort en steun, in iedere zithouding en ongeacht het postuur van de gebruiker. Alleen de hoogte van de stoel hoeft nog ingesteld te worden.
Be Hybrid is een Nederlands product en wordt duurzaam geproduceerd in de fabriek van Bèta in Breda.


Extra informatie

Merk Bèta

Beschrijving

YouTube video

Bèta bureaustoel Be Hybrid 7432 lichtgrijs.
Het gepatenteerde mechanisme in combinatie met de flexibiliteit van het materiaal geeft de gebruiker direct comfort en steun, in iedere zithouding en ongeacht het postuur van de gebruiker. Alleen de hoogte van de bureaustoel hoeft nog ingesteld te worden.

De scharnierpunten van de bureaustoel Be Hybrid zitten direct bij de scharnierpunten van de gebruiker: het kniegewricht en het heup- en bekkengewricht. Het gewicht van de gebruiker wordt door het mechaniek automatisch omgezet in de juiste tegendruk. Deze tegendruk zorgt voor een aangename en evenredige steun, in iedere zithouding.

Be Hybrid is goed voor jou, goed voor het bedrijf én goed voor de wereld. Deze circulaire stoel bestaat uit duurzaam homogeen materiaal, gemaakt van afval. Ofwel mono kunststoffen van post consumer materiaal.

Fabrikant Be By Bèta in Breda heeft de meest duurzame én circulaire stoel van dit moment op de markt gezet, met een MKI van €1,90 en een GWP van 11,77 kg CO2. Hierbij is MKI een milieukosten indicator die de totale milieu impact weergeeft, uitgedrukt in euro’s van het product tijdens de totale levensduur. Be Hybrid is een Nederlands product en wordt duurzaam geproduceerd in de fabriek Bèta in Breda. De complete stoel bestaat voor 76% uit gerecyclede materialen en alles boven de gasveer zelfs uit 100% gerecyclede materialen. Het gewei is gemaakt uit 100% geupcycled nylon en de rug en zitting 100% uit gerecyclede PET-flessen.

Na de levensduur neemt fabrikant Be By Bèta in Breda, de bureaustoel graag terug om van de onderdelen weer nieuwe producten te maken. Doordat alle PET-onderdelen van Be Hybrid door
middel van ultrasoon lassen aan elkaar zijn gemaakt, kan de stoel eenvoudig worden gedemonteerd en kunnen alle onderdelen opnieuw worden gebruikt voor een volgende stoel.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: