Interstuhl PUREis3: Een revolutie in bureaustoelen

Een goede bureaustoel is belangrijk voor je comfort en productiviteit op het werk. Daarom stellen we graag de Interstuhl PUREis3 aan je voor, een ware revolutie in kantoorstoelen. Deze stoel is ontworpen om te zitten, maar ook om te bewegen en biedt ongekend comfort zonder de noodzaak van complexe instellingen. Laten we eens dieper in deze innovatieve stoel duiken en ontdekken waarom deze bureaustoel de perfecte keuze is voor jouw kantoor. 

Verder lezen Interstuhl PUREis3: Een revolutie in bureaustoelen

Het verschil tussen werkstoelen en bureaustoelen

werkstoel

In de moderne werkomgeving draait alles om comfort en efficiëntie. Het kiezen van de juiste stoel is hierbij erg belangrijk. Werkstoelen en bureaustoelen zijn twee veelvoorkomende opties, elk met hun eigen kenmerken en doeleinden. In deze blog duiken we dieper in de wereld van werkstoelen en leggen we uit waarom ze zo belangrijk zijn. We onderzoeken de variëteit aan werkstoelen die beschikbaar zijn en vergelijken ze met de vertrouwde bureaustoelen. 

Verder lezen Het verschil tussen werkstoelen en bureaustoelen

Een productieve werkomgeving met inspirerende bureaustoelen

productieve werkomgeving met inspirerende bureaustoelen

Een productieve werkomgeving is van essentieel belang voor het behalen van goede resultaten en het stimuleren van creativiteit. Een van de sleutelfactoren die hierbij vaak over het hoofd wordt gezien, is de keuze van de bureaustoel. Een inspirerende bureaustoel kan een enorm verschil maken in de werkomgeving en kan helpen bij het creëren van een positieve sfeer en een comfortabele werkplek. In deze blog gaan we dieper in op het belang van inspirerende bureaustoelen en hoe ze kunnen bijdragen aan een productieve werkomgeving.

Verder lezen Een productieve werkomgeving met inspirerende bureaustoelen

De nieuwe Interstuhl EVERYis1 bureaustoelen met witte frames!

interstuhl bureaustoel witte frames groene stof

Als je op zoek bent naar een nieuwe bureaustoel, dan is het belangrijk om te kiezen voor een stoel die niet alleen comfortabel is, maar ook goed past bij de uitstraling van jouw kantoor of thuiswerkplek. Bij Bureaustoel.nl hebben we nu een nieuwe toevoeging aan het Interstuhl assortiment, namelijk witte frames! Naast de nieuwe witte frames zijn ook deze stoelen te combineren met vele stofkleur mogelijkheden. We vertellen je in deze blog graag meer over deze nieuwe bureaustoelen van Interstuhl en wat de voordelen zijn. Verder lezen De nieuwe Interstuhl EVERYis1 bureaustoelen met witte frames!

Nieuwe collectie Se7en bureaustoelen bevorderen een gezonde werkhouding

Se7en Premium LX184 NPR-1813 5811 Geel S1 | www.bureaustoel.nl

Behalve goede bureaustoelen hebben we ook Se7en tips waarmee u een gezonde werkdag op kantoor of thuis kunt bevorderen. Kantoordagen kunnen wel eens lang, stressvol en slopend zijn. Daarom is het van belang om tijdens werkdagen ook op uw gezondheid te letten. Dat kun je makkelijk doen met deze 7 handige tips van Se7en.

Verder lezen Nieuwe collectie Se7en bureaustoelen bevorderen een gezonde werkhouding

Wees zuinig op uw werknemers, zorg voor ergonomische werkplekken!

Waarom-goede-ergonomische-werkplekken-belangrijk-zijn-Bureaustoel.nl

De arbeidsmarkt kan erg wispelturig zijn. Op dit moment is het heel moeilijk om aan werknemers te komen. Wanneer het eindelijk is gelukt om de gewenste kandidaat te laten tekenen is een goede werkplek erg belangrijk. Net als een aangename werksfeer is een aangename en ergonomische werkplek ook van belang. Het is dan ook geen overbodige luxe om als werkgever te zorgen voor een goede ergonomische werkplek. Een ergonomische bureaustoel mag hier zeker niet ontbreken.

Verder lezen Wees zuinig op uw werknemers, zorg voor ergonomische werkplekken!

Gezond en productief werken volgens de ergonomienormen

Met een kantoorbaan waarbij u 8 uur per dag zit is een goede bureaustoel van groot belang. Daarom wordt er in Nederland gewerkt met ergonomische richtlijnen. Bureaustoelen die hieraan voldoen verzekeren u van een gezonde en verantwoorde werkplek. In Nederland wordt de Europese Ergonomie Norm (NEN-EN 1335) gehanteerd, evenals de Nederlandse Praktijk Richtlijn (NPR-1813). Zogenaamde arbostoelen die aan deze richtlijnen voldoen zorgen voor een grotere gezondheid en productiviteit van werknemers. De Se7en bureaustoelen die recent zijn toegevoegd aan het assortiment van Bureaustoel voldoen allemaal aan de NEN-EN 1335.

Verder lezen Gezond en productief werken volgens de ergonomienormen