Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

De inrichting van uw werkplek

8 okt. 2018 10:00:00

Door een bureaustoel op proef te laten plaatsen kunt u ervaren of de stoel geschikt is voor uw medewerkers en hun werkplek. 

Lees meer

Bent u werkzaam in praktijkruimtes of achter een loket of balie?  Bent u op zoek naar een werkstoel voor op uw werk? Dan bent u bij Bureaustoel.nl aan het juiste adres!

Lees meer

Omdat mensen onderling verschillen qua grootte, is niet elke bureaustoel voor iedereen geschikt. Zowel in Europa als in Nederland zijn er daarom normen voor een standaard bureaustoel opgesteld. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Bureaustoelen Gezondheid Ergonomie van de bureaustoel door John Klinkhamer

Op zoek naar bureaustoelen of vergaderstoelen die snel geleverd kunnen worden? Dan bent u bij bureaustoel.nl aan het juiste adres.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Bureaustoelen Flexwerken door John Klinkhamer

Het is belangrijk om ook tijdens het zitten regelmatig te ‘bewegen’ (en niet alleen tijdens het halen van een kopje koffie).

Lees meer

Een vergadering resulteert snel in een ongemakkelijke zithouding wanneer de vergaderstoelen niet geschikt zijn om langdurig op te zitten.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Bureaustoelen Gezondheid Het Nieuwe Werken door John Klinkhamer

Ben je gewoon wat kleiner dan de gemiddelde persoon en zweven je voeten boven de grond als je op een bureaustoel zit? Het is dan lastig om de juiste bureaustoel te vinden waar je goed op zit. Wij geven je vijf tips.

Lees meer

Voor grote, lange en zware mensen kan het lastig zijn de juiste bureaustoel te vinden. De standaard bureaustoelen voldoen immers niet aan de juiste afmetingen.

Lees meer

Een zit-sta werkplek is een logische volgende stap in het dynamisch zitten en is Hèt Nieuwe Werken!

Lees meer

In Nederland heeft iedereen recht op een veilige en gezonde werkplek. Lees hier aan welke werkplaatsnormen een kantoor moet voldoen!

Lees meer
Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4