Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een vergadering resulteert snel in een ongemakkelijke zithouding wanneer de vergaderstoelen niet geschikt zijn om langdurig op te zitten.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Bureaustoelen Gezondheid Het Nieuwe Werken door John Klinkhamer

Ben je gewoon wat kleiner dan de gemiddelde persoon en zweven je voeten boven de grond als je op een bureaustoel zit? Het is dan lastig om de juiste bureaustoel te vinden waar je goed op zit. Wij geven je vijf tips.

Lees meer

Voor grote, lange en zware mensen kan het lastig zijn de juiste bureaustoel te vinden. De standaard bureaustoelen voldoen immers niet aan de juiste afmetingen.

Lees meer

Een zit-sta werkplek is een logische volgende stap in het dynamisch zitten en is Hèt Nieuwe Werken!

Lees meer

In Nederland heeft iedereen recht op een veilige en gezonde werkplek. Lees hier aan welke werkplaatsnormen een kantoor moet voldoen!

Lees meer

Twijfelt u tussen een goedkope en dure bureaustoel? In dit artikel lichten we de prijs versus de kwaliteit van bureaustoelen toe!

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Bureaustoelen Flexwerken Ergonomie van de bureaustoel door John Klinkhamer

Zitten èn bewegen combineren, dat wordt steeds makkelijker!

Lees meer

Zitschade is te compenseren!

14 nov. 2016 16:00:00

Door nieuw onderzoek is aangetoond dat men 'zitschade', ontstaan door acht uur per dag zitten, wél kan compenseren! Hoe?

Lees meer

Een belangrijk onderwerp op het gebied van duurzame inzetbaarheid is de gezondheid van de medewerkers op de werkvloer. Belangrijke aspecten die de gezondheid van werknemers beïnvloeden zijn een betere houding, minder zitten en meer bewegen. Maar hoe pak je die punten aan als het beroep vooral zittend uitgevoerd dient te worden?

Lees meer

Langdurig zitten heeft als gevolg dat het lichaam een laag niveau van energieverbruik heeft dat eigenlijk niet boven het rustmetabolisme uitkomt.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws Bureaustoelen Gezondheid Flexwerken door John Klinkhamer
Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 29

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3