Klöber bureaustoelenKlöber bureaustoelen

Geproduceerd aan het Bodenmeer, gemaakt voor de hele wereld: Klöber zitmeubilair brengt de verbondenheid met de eigen geboortestreek in overeenstemming met grensoverschrijdende innovatie.

“Gecertificeerde materialen, grondstofvriendelijke productie: uit liefde voor onze natuur zorgen wij ervoor dat onze productie energie-efficiënt is en voeren wij talrijke kwaliteitscontroles uit”.

Bij Klöber ziet men niet veel in outsourcing: De complete productie met prototypebouw, werktuigbouw, stofsnijderij, naaiafdeling, stoffeerderij en montage vindt in de fabriek plaats. Van de eerste ingeving van de vormgever via de productie tot en met het gereedmaken voor verzending naar alle delen van de wereld – pas na dit hele proces verlaat de kant-en-klare bureaustoel de fabriek in Owingen.

“De kunst van het zitten” beschrijft het vermogen esthetiek en ergonomie in één stoel te verenigen.
De kwaliteitsproducten van zitmeubelfabrikant Klöber brengen bewegend zitten en een behaaglijke look met elkaar in evenwicht. Dankzij de moderne techniek wordt Klöber zitmeubilair even slim en flexibel als de werkplek van vandaag en morgen.

Contact opnemen
Heeft u vragen of wilt u een Klöber bureaustoel op proef ontvangen voordat u een bestelling plaatst? Laat het ons weten via het contactformulier of bel +31 (0) 73 850 56 01.

Toont alle 2 resultaten