GispenGispen heeft een indrukwekkende geschiedenis wanneer we kijken naar producten die een bijzondere plaats hebben ingenomen in de wereld van design, innovatie en kwaliteit.

Elk Gispen ontwerp was op dat moment een innovatieve stap; of het nu over de Giso verlichting gaat of over de ‘Goed wonen’ periode. Dat heeft zich doorgezet in producten voor de kantoorinrichting en later de introductie van kantoor- en werkplekconcepten. Bureaustoel.nl is dealer van Gispen en u kunt de Gispen bureaustoelen eenvoudig online bestellen. Bestellingen worden verwerkt via onze webshop www.bureaustoel.nl....

Gispen Zinn is future proof. Zo is de stoel gemaakt van 49,06% gerecycled materiaal en volledig modulair opgebouwd. Deze is namelijk aan te passen in functie of uiterlijk, ook na enkele jaren gebruik. Er is geen speciaal gereedschap nodig om onderdelen te (de-)monteren waardoor de bureaustoel in de toekomst gemakkelijk is aan te passen of revitaliseren.
Ook de stoffering van zitting en rugleuning van Gispen Zinn bureaustoelen is eenvoudig te vervangen. Voor de stoffering van de zitting wordt een peesbevestiging gebruikt; de stof wordt in de rand van de kunststof zitting vastgezet zonder bevestigingsmateriaal. Hierdoor is niet alleen vervanging eenvoudiger, maar worden er ook minder materialen gebruikt.
Gispen Zinn Smart Product Sustainability Sheet (pdf)
Gispen Zinn Product Sustainability Sheet (pdf)

Niet alle producten uit de Gispen collectie zijn in onze webshop opgenomen. Kunt u niet vinden wat u zoekt, wilt u een proefstoel of offerte ontvangen? Laat het ons weten via het contactformulier of bel +31 (0) 73 850 56 01.


Toont alle 6 resultaten