Se7en bureaustoelen | made by interstuhl®Se7en bureaustoelen zijn snel leverbaar. Stel eenvoudig online uw favoriete Se7en bureaustoel samen

Se7en bureaustoelen (voorheen bekend als Prosedia bureaustoelen) worden geproduceerd door de Duitse fabrikant Interstuhl®. Bureaustoel.nl levert de stoelen rechtstreeks vanaf deze gerenommeerde fabrikant, inclusief 7 jaar fabrieksgarantie.

Se7en bureaustoelen gaan gegarandeerd 7 jaar mee

Bij Se7en is een van de belangrijkste doelen om een leefbare wereld achter te laten. Het beschermen van alle soorten hulpbronnen is daarom een integraal onderdeel van het DNA van het merk. Met de toekomst van morgen in het achterhoofd zorgt het merk ervoor dat alle Se7en bureaustoelen zeker 7 jaar meegaan en voor bijna 100% recyclebaar zijn.

Kwaliteit is betaalbaar met de Se7en collectie

Het Se7en assortiment bestaat uit verschillende typen bureaustoelen. De Comfortlijn vormt de basis voor degelijke en betrouwbare bureaustoelen. De Premium modellen zijn voorzien van de beste ergonomische technieken en garanderen u jarenlang zitplezier. Ook zogenaamde werkstoelen, baliestoelen en loketstoelen behoren tot het snel leverbare assortiment van Se7en. Welk model u ook kiest, Se7en bureaustoelen zijn voordelig geprijsd en bovendien snel leverbaar. U kunt eenvoudig uw bureaustoel online samenstellen door een keuze te maken uit de stoffering en de opties toe te voegen....


Contact opnemen
Vindt u in de webshop niet de Se7en bureaustoel waar u naar op zoek bent; heeft u vragen? Laat het ons weten via het contactformulier of bel +31 (0) 73 850 56 01.

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond