Projectinrichting

Wist u dat u bij bureaustoel.nl ook terecht kunt voor advies en begeleiding op het gebied van projectinrichting? Niet alleen kunt u bij ons eenvoudig bureaustoelen of vergader- en kantinestoelen bestellen, wij helpen u ook graag met de totale inrichting van uw werkomgeving in scholen, zorginstellingen of bijvoorbeeld overheidsgebouwen. Ook voor de inrichting van één of meerdere kantoren staan wij voor u klaar.

Projectinrichting

Projectinrichting: zo gaan wij te werk

Eén van onze belangrijkste uitgangspunten op het gebied van projectinrichting is uw mening en visie. Wij inventariseren uw wensen en behoeften met betrekking tot de ruimte die u wilt laten inrichten. Hierbij houden we ook rekening met mogelijke toekomstige ontwikkelingen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Samen met een opdrachtgever en een architect ontwikkelen we een totaalconcept voor uw inrichting. Om u een goed beeld te geven van wat u te wachten staat en wat het eindresultaat zou kunnen worden, geven wij driedimensionale presentaties en delen wij onze tekeningen met u. Ook is het mogelijk om bepaalde producten op proef te laten plaatsen, zodat u kunt kijken of uw idee overeenkomt met hoe de ruimte er in werkelijkheid uit komt te zien. Door het aanvragen en vergelijken van offertes zorgen wij uiteindelijk voor een zo gunstig mogelijke prijsstelling voor uw projectinrichting.

Bij omvangrijke projecten schakelen wij specialistische partijen uit ons netwerk in. Wij blijven echter altijd uw aanspreekpunt. U kunt met uw vragen of problemen dus altijd bij ons terecht!

Projectinrichting

Advies op het gebied van ergonomie

Veel mensen brengen wekelijks nogal wat uren aan hun bureau door. Het vinden van de juiste bureaustoel of vergaderstoel zien wij daarom als een belangrijk onderdeel van projectinrichting. Het is immers belangrijk dat zowel een bureau als een bureaustoel goed is afgesteld op de gebruiker. Ergonomie en goede verstelbaarheid van de kantoormeubelen zijn daarbij enorm van belang. Om lichaamsklachten te voorkomen, mag ook het zitcomfort van de gebruiker niet onderschat worden. Wij helpen u daarom graag bij het vinden van de juiste, ergonomische bureaustoel of vergaderstoel. De stoelen kunnen op proef geplaatst worden, zodat u de tijd heeft om de stoel in uw werkomgeving te testen.

Projectinrichting

Wilt u meer informatie over projectinrichting of hoe wij u hierin kunnen helpen en adviseren? Neem dan vrijblijvend contact op middels dit formulier.