Bèta KantoorstoelenBèta Kantoorstoelen behoort tot de grote pioniers op het gebied van ontwikkelen en produceren van ergonomische, gecertificeerde bureaustoelen.

Bèta kantoorstoelen neemt de actuele arbeidsomstandigheden op de werkplek zeer serieus. Een goede en gezonde zithouding voorkomt rugklachten en draagt bij aan de vitaliteit van de gebruiker. Door onderzoek, kennis en creativiteit te koppelen, ontwerpt Bèta sinds 1968 optimale, ergonomische zitoplossingen voor professionele toepassingen....

Om zoveel mogelijk gebruikers te overtuigen van deze ideale zitoplossingen, heeft Bèta zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van zowel NEN-1335 als NPR-1813 gecertificeerde bureaustoelen. Dit houdt in dat de kwaliteit, veiligheid en de afmetingen van deze ergonomische bureaustoelen aan de strengste normen voldoen. Daarom wordt elke nieuw door Bèta ontworpen bureaustoel langdurig belast en gecontroleerd op sterkte, duurzaamheid, stabiliteit en veiligheidseisen.

YouTube video

Bèta is een modern, zeer goed geoutilleerd Nederlands bedrijf met een breed productenpakket. Door een uitgekiend en effectief logistieksysteem staat Bèta garant voor korte en betrouwbare levertijden.

Contact opnemen
Bèta levert de juiste stoel voor elke werkomgeving. Welke stoel dat is, zoeken wij graag samen met u uit. Heeft u vragen over Bèta kantoorstoelen; wilt u eerst een proefstoel ontvangen voordat u een beslissing neemt?
Laat het ons weten via het contactformulier of bel +31 (0) 73 850 56 01.


Toont alle 12 resultaten