Under construction. Not yet available.

Beta bureaustoel Be Hybrid 7432

Bèta Kantoorstoelen

Oorspronkelijke prijs was: €688.49.Huidige prijs is: €375.00. Excl. btw 453.75 Incl. btw

Levertijd: 6 weken

Duurzame stofkeuze

Selecteer rugleuning en zitting

De rug en zitting zijn gemaakt van 100% gerecycled PET-flessen.

Selecteer Kruisvoet

Uw staffelkorting wordt in de Winkelwagen toegepast!

UNDER CONSTRUCTION

Beta bureaustoel Be Hybrid 7432. Be Hybrid is dynamisch, ergonomisch én duurzaam. Be Hybrid is een hybride bureaustoel voor multifunctioneel gebruik op kantoor, school of thuis. Het gepatenteerde mechaniek in combinatie met de flexibiliteit van het materiaal geeft de gebruiker direct comfort en steun, in iedere zithouding en ongeacht het postuur van de gebruiker. Alleen de hoogte van de stoel hoeft nog ingesteld te worden.


Extra informatie

Merk Bèta
Zithoogte

Verstelbaar van 41-55 cm

Functies

Zithoogte-verstelling
Zitmechanisme stelt zich automatisch in op lichaamsgewicht van de gebruiker. Zie de Video!

Wielen/glijders

Universele zwenkwielen

Levertijd

6 weken

Verzendwijze

Gebruiksklaar gemonteerd, in beschermfolie verpakt

Actie

Beschrijving

Beta bureaustoel Be Hybrid 7432.
Het gepatenteerde mechanisme in combinatie met de flexibiliteit van het materiaal geeft de gebruiker direct comfort en steun, in iedere zithouding en ongeacht het postuur van de gebruiker. Alleen de hoogte van de bureaustoel hoeft nog ingesteld te worden.
Be Hybrid is goed voor jou, goed voor het bedrijf én goed voor de wereld. Deze circulaire stoel bestaat uit duurzaam homogeen materiaal, gemaakt van afval. Ofwel mono kunststoffen van post consumer materiaal.
Fabrikant Be By Bèta in Breda heeft de meest duurzame én circulaire stoel van dit moment op de markt gezet, met een MKI van €1,90 en een GWP van 11,77 kg CO2. Hierbij is MKI een milieukosten indicator die de totale milieu impact weergeeft, uitgedrukt in euro’s van het product tijdens de totale levensduur. Be Hybrid is een Nederlands product en wordt duurzaam geproduceerd in de fabriek in Breda. De complete stoel bestaat voor 76% uit gerecyclede materialen en alles boven de gasveer zelfs uit 100% gerecyclede materialen. Het gewei is gemaakt uit 100% geupcycled nylon en de rug en zitting 100% uit gerecyclede PET-flessen.

Na de levensduur neemt fabrikant Be By Bèta in Breda, de bureaustoel graag terug om van de onderdelen weer nieuwe producten te maken. Doordat alle PET-onderdelen van Be Hybrid door
middel van ultrasoon lassen aan elkaar zijn gemaakt, kan de stoel eenvoudig worden gedemonteerd en alle onderdelen opnieuw worden gebruikt voor een volgende stoel.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: