TopStarTopstar® bureaustoelen worden dagelijks door een betrouwbaar logistiek systeem stipt op tijd verzonden.

Alle Topstar® bureaustoelen in het assortiment van bureaustoel.nl zijn door het gerenommeerde Duitse testinstituut ‘LGA’ getest en dragen het GS (Geprüfte Sicherheit) Logo. Dit betekent dat Topstar bureaustoelen voldoen aan de zware kwaliteitseisen van de Nederlandse Ergonomische Norm NEN EN-1335. Bureaustoel.nl levert rechtstreeks vanaf deze vooraanstaande fabrikant van bureaustoelen. Uw voordeel: ✓voordelig geprijsd, ✓ruime keuze stofferingen, ✓snel leverbaar....

Topstar® assortiment

Het omvangrijke assortiment van het merk Topstar bestaat uit verschillende categorieën bureaustoelen. Zo heeft u keuze uit onder andere, hoogwaardige gestoffeerde lederen directiestoelen of klassieke basismodellen. Topstar bureaustoelen zijn ideaal voor op kantoor maar ook voor de werkplek thuis. De stoelen worden geleverd met drie jaar Topstar-fabrieksgarantie.

YouTube video

Naast bureaustoelen produceert Topstar ook tabourets en wiebelkrukken; ideaal voor professionele werkruimtes zoals een tandartsenpraktijk, beautysalon of ziekenhuis. Maar ook werkplaatsstoelen, kassastoelen, baliestoelen en loketstoelen voor de winkelruimte en industriële werkplek.

Contact opnemen
Vindt u niet de Topstar bureaustoel waar u naar op zoek bent; heeft u vragen? Laat het ons weten via het contactformulier of bel +31 (0) 73 850 56 01.


Resultaat 1–12 van de 41 resultaten wordt getoond