bureaustoel.nl


Bestel uw bureaustoelen eenvoudig online via bureaustoel.nl

Sinds 1994 leverde John Klinkhamer met zijn onderneming New-Office bureaustoelen aan de detailhandel. Via bureaustoel.nl richt hij zich nu rechtstreeks op MKB-bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren, waarbij kwaliteit voorop staat. “Wie dagelijks vele uren op een bureaustoel zit, moet immers gezond en comfortabel kunnen zitten en bewegen!”

Wij hebben voor u een breed assortiment bureaustoelen gecreëerd in samenwerking met de grote, vooraanstaande fabrikanten. Kwalitatief hoogwaardige bureaustoelen, met een fabrieksgarantie van drie tot zelfs tien jaar en gunstig geprijsd. Er is keuze genoeg om een bureaustoel samen te stellen die geheel voldoet aan uw wensen!

Onze stoelen beschikken over vele technische voorzieningen, al dan niet optioneel. Daarmee biedt onze collectie op het vlak van de ergonomische bureaustoelen een breed scala aan mogelijkheden. Verder zijn alle modellen LGA / TNO getest en arbo gekeurd. Zij voldoen aan de zware kwaliteitsnormen van de Nederlandse Ergonomie Norm NEN-1335. Wij hebben een aparte categorie aangemaakt voor bureaustoelen die zijn getest volgens de Nederlandse Praktijk Richtlijn NPR-1813.

Lang zitten brengt gezondheidsrisico’s met zich mee; er is een grotere kans op diabetes, overgewicht en hart- en vaatziekten. Het RIVM adviseert mensen die veel zitten tijdens het werk om vaker te bewegen. Zitten en toch bewegen, hoe doe je dat?

Staat het design van de bureaustoel voor u voorop? Onze collectie omvat een groot aantal fraai uitgevoerde design bureaustoelen. Bovendien bieden wij per stoel diverse keuzemogelijkheden qua uitvoering, kleur en materiaal. Heeft u specifieke wensen inzake de stoffering, laat het ons weten.

Voor wie het budget leidend is, hebben wij onze collectie verdeeld in verschillende prijsklassen, waarop u kunt filteren. De prijzen zijn zowel exclusief als inclusief BTW weergegeven, omdat bureaustoel.nl levert aan bedrijven èn particulieren. Voor bestellingen vanaf drie of zes stuks gelden al aantrekkelijke condities. Vraag vrijblijvend een offerte op maat.

Wij leveren de bureaustoelen rechtstreeks vanaf de fabriek of vanuit ons magazijn, naar het door u aangegeven afleveradres. Maak uw keuze uit ons assortiment snel leverbare bureaustoelen.

Wilt u advies bij uw keuze voor een goede bureaustoel of eerst een proefstoel ontvangen, laat het ons dan weten via het contactformulier;of bel +31 (0) 73 850 56 01.

Het team van bureaustoel.nl helpt u graag verder!

GS . Geteste zekerheid!