Interstuhl PUREis3: Een revolutie in bureaustoelen

Een goede bureaustoel is belangrijk voor je comfort en productiviteit op het werk. Daarom stellen we graag de Interstuhl PUREis3 aan je voor, een ware revolutie in kantoorstoelen. Deze stoel is ontworpen om te zitten, maar ook om te bewegen en biedt ongekend comfort zonder de noodzaak van complexe instellingen. Laten we eens dieper in deze innovatieve stoel duiken en ontdekken waarom deze bureaustoel de perfecte keuze is voor jouw kantoor. 

De Interstuhl PUREis3 is voor mensen in beweging

In tegenstelling tot traditionele bureaustoelen is de PUREis3 speciaal ontworpen om zich aan te passen aan de gebruiker, het lichaam en de bewegingen. Dit betekent dat ingewikkelde en zware mechanica volledig overbodig zijn. De stoel biedt niet alleen een breed scala aan bewegingsmogelijkheden, maar zorgt er ook voor dat je comfortabel zit terwijl je in beweging blijft en toch goed wordt ondersteund. Dit wordt mogelijk gemaakt door de baanbrekende Smart-Spring-technologie®, een combinatie van een klassiek synchroonmechanisme en automatische gewichtsregeling. 

De PUREis3 is de ideale keuze voor mensen die de hele dag actief willen blijven, zelfs tijdens het werk. Zittend achter je bureau, bij een vergadering of een videocall? Deze stoel past zich aan jou aan en zorgt ervoor dat je je comfortabel en energiek voelt. 

Duurzaamheid en innovatie

De Interstuhl PUREis3 is een creatie die voortkomt uit de behoefte om een bureaustoel te ontwerpen die niet alleen comfort en functionaliteit biedt, maar ook de missie en duurzaamheidsdoelen van de fabrikant nastreeft. Deze speciale uitvoering van PUREis3 is gemaakt van 100% recyclebaar polyamide met glasvezels, waardoor de stoel maar liefst 7,5 kg lichter is dan zijn tegenhangers en 70% minder onderdelen bevat. 

Maar dat is nog niet alles. De stoel is gestoffeerd met 100% Post Consumer Recycled Polyester Rivet van het merk Camira. Deze kleurvaste stof is ontwikkeld met een geheel nieuw garen van 100% REPREVE®-vezel, gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Met de PUREis3 draag je bij aan een duurzamere toekomst en verminder je de ecologische voetafdruk van je kantoor. 

Daarnaast doneert Interstuhl Nederland ook nog eens € 50,00 per verkochte stoel aan de non-profit organisatie MBRC the ocean! 

Comfort & duurzaamheid in één stoel

De Interstuhl PUREis3 PU113 en PU213 zijn de toekomst onder de bureaustoelen. Met het unieke ontwerp dat zich aanpast aan jouw bewegingen en de duurzame materialen, biedt deze stoel het beste van beide werelden. Wees comfortabel terwijl je een positieve impact op het milieu hebt, de PUREis3 de uitkomst hiervoor. Tel daar de donatie van Interstuhl Nederland nog eens bij op en je hebt een duurzame, unieke en comfortabele bureaustoel. Ervaar deze bureaustoel zelf, je zult je afvragen hoe je ooit zonder hebt gewerkt.