De voordelen van luxe bureaustoelen

Wilkhahn-luxe-bureaustoel-exlusieve-bureaustoelen-bureaustoel.nl

Is een luxe bureaustoel overbodige luxe? Gaat het alleen maar om mooi design? Of speelt ergonomie bij luxe bureaustoelen ook een rol? We vertellen je alle ins and outs in deze blog. Lees dus snel verder.

Is een luxe bureaustoel overbodige luxe?

Een luxe bureaustoel is geen overbodige luxe. Luxe bureaustoelen bieden naast mooi design namelijk ook ergonomische topkwaliteit. Dit zit hem vooral in het maximaal zitcomfort.
Wanneer u een drukke kantoorbaan heeft waarbij u veel zittend vanuit uw bureaustoel werkt, dan is investeren in een luxe bureaustoel geen slecht idee.

Luxe bureaustoelen zijn zeer ergonomisch

Het gaat natuurlijk niet alleen om de luxe uitstraling. Uw rug heeft goede ondersteuning nodig en het is ook fijn als uw stoel zo ingesteld staat dat uw zithouding tijdens het werk optimaal is. Naast een luxe investering is het ook een investering voor uw gezondheid.
Een goede werkhouding voorkomt namelijk op de lange termijn hoge zorgkosten voor bijvoorbeeld een fysiotherapeut.

Hogere segment bureaustoelen

Luxe bureaustoelen behoren uiteraard tot de toplijnen van bureaustoel fabrikanten. Deze stoelen beschikken over de beste mechaniek. Hierdoor zijn bepaalde instellingen beter te verrichten zoals zitdiepte instellingen, gewichtsinstellingen en negatieve zitneiging. De armleggers kunnen ook op allerlei mogelijke manieren versteld worden. Kortom, u kunt de stoel geheel naar eigen comfort instellen zodat u verzekerd bent van een goed zittende werkdag. De fabrikanten gebruiken voor deze stoelen ook dikkere kussens, die overtrokken zijn met dikkere stoffen of kwalitatief mooi leer. De kussen hebben hun comfortabele dikte ook te danken aan het goede schuim wat erin verwerkt is. 

Topdesign

Een toplijn maakt natuurlijk ook gebruik van topdesign. Zo worden luxe bureaustoelen, exclusieve bureaustoelen. De exclusiviteit vertaalt zich naar de uitstraling van de stoel en verschillende elementen van de luxe bureaustoelen. De rugleuning en het zitvlak kunnen variëren van ultra modern naar meer traditioneel. Het voetkruis is vaak ook bijzonder gestileerd of heel strak vormgegeven met goede kwalitatieve wieltjes die uw vloer niet beschadigen en lekker soepel over de vloer rollen. De naden van de rugleuning en het zitvlak zijn vaak dubbel gestikt, zodat deze langer meegaan als het een bureaustoel betreft waarin schuim in het zitvlak en in de rugleuning verwerkt is.  Zo vertonen ze niet snel slijtage of scheuren. Er zijn natuurlijk ook bureaustoelen die vervaardigd zijn van mesh materiaal. Hier is uiteraard ook gekozen voor kwalitatief mesh materiaal met de juiste spanning zodat u heerlijk kunt zitten. 

Al met al is er veel zorg besteed aan de uitstraling van luxe bureaustoelen en dit ziet en voelt u! Wilt u zelf het verschil ervaren of kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw keuze? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!