Interstuhl TWENTYFOURis5 24 uurs stoel TF118

Interstuhl bureaustoelen

Oorspronkelijke prijs was: €2,015.86.Huidige prijs is: €1,498.00. Excl. btw 1,812.58 Incl. btw

Klik hier voor grotere afnames
  • Koop 2 voor € 1383.00 (€ 1673.43 incl. BTW) per stuk. en bespaar 8%

Levertijd: 6 weken

Zitting en rugleuning bekleed met Climatex® Ultra

Bestel extra Topper voor een medewerker die de werkplek deelt.

De Topper bestaat uit een verwisselbare hoes voor zitting en rugleuning en is met stof bekleed.

Interstuhl TWENTYFOURis5 24 uurs stoel TF118. Interstuhl heeft met de TF118 een 24 uurs stoel ontworpen die gebruikers op specifieke werkplekken als meldkamers, controlekamers en dealingrooms ergonomisch optimaal ondersteunt en zorgt voor een geweldig zitcomfort.

Interstuhl TWENTYFOURis5 TF118 | www.bureaustoel.nl


Extra informatie

Merk Interstuhl®
Zithoogte

Verstelbaar van 41-55 cm

Functies

Zithoogte-verstelling
5D-T-armsteunen. In hoogte, breedte, diepte verstelbaar; zwenkbaar, wegklapbaar.
Zitdiepte-verstelling
Verschuifbare zitting
Hoofdsteun
Verstelbare lendensteun
Synchroon-mechanisme
Synchroon-verstelbare rug en zitting
Extra zitneig-mechanisme (zithoek-verstelling)
Veerkracht mechanisme instelbaar op lichaamsgewicht

Wielen/glijders

Universele zwenkwielen

Levertijd

6 weken

Verzendwijze

Gebruiksklaar gemonteerd, in beschermfolie verpakt

Beschrijving

Interstuhl TWENTYFOURis5 24 uurs stoel TF118. Intensief gebruik van een bureaustoel op specifieke werkplekken zoals meldkamers, controlekamers en dealingrooms stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de gebruikte materialen, stoffering en bedieningselementen. Interstuhl heeft met de TF118 een 24 uurs stoel ontworpen die de gebruikers op deze werkplekken ergonomisch optimaal ondersteunt en zorgt voor een geweldig zitcomfort.
Rugleuning gestoffeerd met 55 mm schuim, bekleed met Climatex® Ultra; synthetisch leer aan de zijkanten. Achterkant en zijkanten van de rugleuning in stoffen bekleding.
Dit resulteert in een verstevigde en ademende rugleuning.
Zitting gestoffeerd met 70 mm schuim, bekleed met Climatex® Ultra; zijkanten in stoffen bekleding. De bekleding is niet vastgelijmd, voor een optimale, ademende lucht
beweging.
Topper bestaat uit een verwisselbare hoes voor zitting en rugleuning en is met stof bekleed. De voorkant is voorzien van geborduurde “Interstuhl” patch.
Synchroon-mechanisme Het synchroon-mechanisme van Interstuhl is zo ontworpen dat zij het lichaam in elke zitpositie optimaal ondersteunt. Het combineert een beweging van de rugleuning met een daarop afgestemde beweging van de zitting. De stoel volgt hierdoor de natuurlijke lichaamsbewegingen. Openingshoek tussen zitting en rugleuning: 95,2 – 120,5°, vergrendelbaar in 4 posities. De rugleuning kan niet per ongeluk naar voren schieten, zelfs niet na ontgrendeling. Individuele aanpassing van de rugleuning en de tegendruk, afhankelijk van het gewicht en de lengte van de gebruiker, van 45 – 120 kg.
Onafhankelijk van het synchroon-mechanisme is de zithoek extra verstelbaar met + 4,5° naar voren. Deze kanteling voorkomt dat het bekken naar achteren beweegt en
zorgt voor de juiste positie van de wervelkolom.
Schuifzitting voor individuele aanpassing van de zitdiepte, met een verstelbereik van 55 mm.
Lendensteun De in de rugleuning geïntegreerde lendensteun is verstelbaar in hoogte (100 mm) en diepte (15 mm). Dit maakt een individuele ondersteuning van de lendenwervelkolom mogelijk.
draaifauteuil 24h met topper voor zitting en rugleuning, rugleuningtopper standaard met ‘Interstuhl’-patch, synchroontechniek, gewichtsregeling, 5D T-armleggers in hoogte, breedte en diepte verstelb., zwenkbaar, wegklapbaar.
5D-T-Verstelbare armsteunen De armsteunen zijn in hoogte, breedte en diepte verstelbaar; zwenkbaar en naar achteren wegklapbaar.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: