Aeris Swopper 3Dee MuvmanDe nieuwe Aeris Swopper Edition

Actief, dynamisch zitten in natuurlijke beweging!
De 3D-ergonomie van de Aeris Swopper helpt u meer te bewegen tijdens het zitten. Dit betekent meer motivatie en meer productiviteit. Dankzij de gezonde en actieve zithouding worden klachten als rug- en nekpijn sterk verminderd.
In ons assortiment vindt u:

Aeris Swopper Aeris Muvman Aeris 3Dee

Nu verkrijgbaar met nieuwe bekledingsstoffen, nieuwe framekleuren en met de nieuwe gerecyclede stof Cura! ...

Aeris nieuwe producten

Waarom extra beweging noodzakelijk is

Aeris moves you

Het menselijk lichaam, het hele organisme en het spierstelsel is ontworpen om te bewegen. We zijn pas echt gezond als we veel bewegen. Het dagelijkse leven biedt hiervoor echter nauwelijks mogelijkheden, mensen zitten gewoon veel te veel. En dat brengt gezondheidsrisico’s met zich mee; er is een grotere kans op diabetes, overgewicht en hart- en vaatziekten.

Aeris producten vragen en bevorderen natuurlijke beweging – zonder dat u uw werk hoeft te onderbreken. We hebben het over bewegingsmogelijkheden in alle drie de dimensies: naar voren en terug, naar links en rechts en – uniek bij Aeris – de beweging in de derde dimensie, namelijk op en neer. De derde dimensie is enorm belangrijk, omdat de ademhaling er dieper door wordt en het de stofwisseling stimuleert. Ook wordt de spieropbouw bevorderd en de tussenwervelschijven worden goed verzorgd.

Aeris Swopper: een plezier voor de rug!

YouTube video

Gewoon gaan zitten en bewegen: de in de swopper geïntegreerde 3D-technologie maakt het mogelijk. Verticaal, zijwaarts en voorwaarts. Door de stevige standaard is de beweging op de swopper veilig, zonder kantelgevaar. Als u ‘swoppt’ blijft uw lichaam in beweging. Dat traint uw buik-, rug- en beenspieren en voorkomt rugpijn. Dankzij de swopper blijft u fit en voelt u zich goed en gezond.

De nieuwe Aeris Swopper is verkrijgbaar met nieuwe bekledingsstoffen en framekleuren. Bij dit model kan tevens gekozen worden tussen wieltjes of glijders.

Aeris Muvman: staan of zitten? Beide!

Aeris Muvman

Werkt u veel staand en wilt u verlichting voor uw benen? Dan is de innovatieve Aeris Muvman Zit-Stahulp precies wat u zoekt.

Optimaal zitten op de juiste hoogte achter uw bureau maar net zo perfect ‘staand’ zitten achter een hoge werktafel? De gigantische hoogteverstelling van de Muvman is uniek. De Muvman is ontworpen voor het gebruik op uiteenlopende werkplekken zoals productie, montage, laboratoria, detailhandel of gewoon thuis.

Naast de bestaande Muvman is er nu ook de Muvman Industry. Deze variant is verkrijgbaar met ESD optie. ESD (electrostatic discharge) voorkomt elektrostatische lading.

Aeris 3Dee: de dynamische bureaustoel

Aeris 3DeeDe gepatenteerde 3D-technologie vereist en bevordert bewegingen naar de zijkant, voorwaarts, achterwaarts en ook verticaal zwaaien. De comfortabele, halfhoge rugleuning met individueel verstelbare lendensteun is ideaal voor tussendoor bewust ontspannen.

De Aeris 3Dee maakt indruk met zijn slanke, elegante vorm en uitgebalanceerd ontwerp.

Zowel de voet als de rugleuning zijn verkrijgbaar in zwart of gepolijst aluminium. Daarnaast is de Aeris 3Dee ook verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren.

Contact
Heeft u vragen over de Aeris Swopper, de Aeris Muvman Zit-Stahulp of de Aeris 3DEE ergonomische bureaustoel? Wilt u ter kennismaking een Swopper op proef ontvangen? Laat het ons weten via het contactformulier of bel +31 (0) 73 850 56 01.


Resultaat 1–12 van de 40 resultaten wordt getoond