ICF Design bureaustoelenICF: creativiteit in elk ontwerp

ICF is een Italiaans kantoormeubilair bedrijf en produceert producten van hoge kwaliteit. Het bedrijf is in 1950 opgericht en staat sindsdien bekend om haar passie en herkenbare ontwerpen. Zij creëren comfortabele en functionele producten, ontworpen om van een werkplek een meer praktische en aangename werkomgeving te maken zonder onnodige details....

ICF design bureaustoelenICF maakt gebruik van de meest moderne industriële machines in combinatie met vakkundig en gepassioneerd vakmanschap om producten te creëren die zijn afgestemd op de wensen van de klant. Tijdens de productie maken zij gebruik van zeer verschillende materialen: gegoten aluminium, hout, leder, textiel en stoffering. Zij creëren producten die hun functie moeten vervullen zonder in kwaliteit achteruit te gaan, want een hoge kwaliteit garandeert volledige tevredenheid bij de klant. Kwaliteit betekent een nauwkeurige controle van elke fase, van de ontvangst van de goederen tot de verpakking en de levering. Dit is een essentieel concept voor het bedrijf. Ze zijn ervan overtuigd dat dit de enige manier is om absolute kwaliteit van het eindproduct te garanderen.

ICF geeft de mogelijkheid om een aantal producten geheel naar eigen wenst te configureren. Via de configurator op de website van ICF zijn een aantal mogelijkheden te bekijken met bijbehorende prijzen. Probeer verschillende afwerkingen, kleuren, stoffen, onderstellen en type armleuningen via de configurator.

Contact opnemen
Wenst u meer informatie over ICF® bureaustoelen; wilt u ter kennismaking een stoel op proef ontvangen? Laat het ons weten via contactformulier of bel +31 (0) 73 850 56 01.


Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond