Wiesner Hager bureaustoel MOTIV model 5120-102-145

Wiesner-hager

Oorspronkelijke prijs was: €1,119.25.Huidige prijs is: €832.00. Excl. btw 1,006.72 Incl. btw

Klik hier voor grotere afnames
  • Koop 3 voor € 797.00 (€ 964.37 incl. BTW) per stuk. en bespaar 5%
  • Koop 6 voor € 782.00 (€ 946.22 incl. BTW) per stuk. en bespaar 7%

Levertijd: 4 weken

  • WH FIDIVI stof Roccia S4710
  • WH FIDIVI stof Roccia S4712
  • WH FIDIVI stof Roccia S4713
  • WH FIDIVI stof Roccia S4715
  • WH FIDIVI stof Roccia S4720
  • WH FIDIVI stof Roccia S4721
  • WH FIDIVI stof Roccia S4725
Wis keuze

Kies uw ergonomische ondersteuning

Een verstelbare lendensteun help rugklachten te voorkomen.

Selecteer

Uw staffelkorting wordt in de Winkelwagen toegepast!

De Wiesner Hager MOTIV bureaustoel is met zijn automatische gewichtsherkenning uniek in zijn soort. Hierdoor past de stoel zich vanzelf aan aan verschillende gebruikers. De Twist-Balance mechaniek gebruikt de voordelen van een synchroonmechanisme, zonder knoppen of hendels. Met zijn ergonomische vrijheid van zitting en rugleuning maakt de stoel dynamisch zitten mogelijk. Model 5120-102-145 heeft een gestoffeerde zitting, een gestoffeerde voorzijde van de rugleuning, netbespanning aan de achterzijde en 3D-armleggers die in hoogte en breedte verstelbaar zijn.


Extra informatie

Merk Wiesner-Hager®
Zithoogte

Verstelbaar van 43-51 cm

Functies

Twist-balance-mechanisme
Zithoogte-verstelling
3D-armleggers in hoogte breedte en diepte verstelbaar
Verstelbare lendensteun

Wielen/glijders

Stel zelf uw bureaustoel samen

Levertijd

4 weken

Verzendwijze

Volledig gemonteerd, in kartonnen doos

Beschrijving

De moderne werkwereld waarin werkplekken worden gedeeld stelt nieuwe eisen aan bureaustoelen. Niemand wil tijd verspillen met het verstellen van hendels om een bureaustoel aan te laten sluiten op de individuele behoeften. De trend van vereenvoudiging wordt gezet met de MOTIV die beschikt over automatische gewichtsherkenning.  

Het twist-balance mechanisme gebruikt de voordelen van een synchroonmechanisme zonder dat hiervoor lossen knoppen of hendels nodig zijn. Een voorgespannen veer reageert als iemand gaat zitten. Hoe meer gewicht de veer krijgt, hoe groter de weerstand. Hierdoor wordt de druk van de rugleuning automatisch geregeld voor gebruikers van 50 tot 120 kilo. Indien nodig kan de rugleuning in de voorste stand worden vergrendeld door op een knop te drukken. Hiermee zijn bureaustoelen direct klaar voor gebruik zonder in te leveren op ergonomie. 

De MOTIV bureaustoel model 5120-102-145 heeft een gestoffeerde zitting en een gestoffeerde voorzijde van de rugleuning met een zwarte netbespanning aan de achterzijde. De stoel beschikt over een zwarte vijfster-draaikruis van kunststof, een bedieningselement en 3D-armleggers met een zachte toplaag die in hoogte en breedte verstelbaar zijn. De zitting is in hoogte verstelbaar met een zwarte gasveer volgens DIN 4550 en diepte demping. Dit model is in diverse kleuren en materialen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een verstelbare lendensteun en harde of zachte zwenkwielen. 

Met de MOTIV bureaustoel combineert u stijlvol design met ergonomisch comfort en maakt u een bewuste keuze voor kwaliteit op uw werkplek.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: