WILKHAHN GRAPH vergaderstoel 301-5

Wilkhahn bureaustoelen

Oorspronkelijke prijs was: €3,863.53.Huidige prijs is: €2,715.00. Excl. btw 3,285.15 Incl. btw

Klik hier voor grotere afnames
  • Koop 2 voor € 2650.00 (€ 3206.50 incl. BTW) per stuk. en bespaar 3%
  • Koop 4 voor € 2620.00 (€ 3170.20 incl. BTW) per stuk. en bespaar 4%

Levertijd: 4 weken

Graph is gestoffeerd met ecologisch, mineraal gelooid leer

  • Leer 74-16
  • Leer 74-22
  • Leer 74-34
  • Leer 74-62
  • Leer 74-64
  • Leer 74-73
  • Leer 74-99
Wis keuze

Selecteer het onderstel

Selecteer glijders of zwenkwielen

Glijders met vilt en zwenkwielen verhogen de zithoogte met 2 cm

Uw staffelkorting wordt in de Winkelwagen toegepast!

YouTube video

WILKHAHN GRAPH vergaderstoel 301-5.  Graph is de ideale keuze wanneer superieur comfort en compromisloze kwaliteit vereist zijn; of ze nu bestemd zijn voor grote conferenties, kleine vergaderingen of directiekantoren.


Extra informatie

Merk Wilkhahn
Zithoogte

43 cm

Functies

Draaistoel
4-poots frame
Ring Armleggers (niet verstelbaar)
Rugwaartse en zijdelingse neiging (Driedimensionaal)

Wielen/glijders

Standaard glijders

Levertijd

4 weken

Verzendwijze

Volledig gemonteerd, in kartonnen doos

Beschrijving

WILKHAHN GRAPH vergaderstoel 301-5. De Graph vergaderstoel brengt een frisse wind in het overzichtelijke rijtje van uitstekend vormgegeven vergaderstoelen, dat in decennia nauwelijks is veranderd. De grafische kwaliteit van de moderne vorm waarnaar de naam verwijst, is op het eerste gezicht al fascinerend. Hij is het resultaat van de truc om een organische zitschaal eerst horizontaal en verticaal door te snijden en vervolgens in een gewijzigde vorm weer in elkaar te zetten. Het mondt uit in een fascinerend samenspel van vloeiende vorm en heldere lijnen, van gesloten vlakken en transparante onderbrekingen, van harmonie en contrast. Het beknopte ontwerp vindt zijn tegenhanger in het buitengewone zitcomfort dat Graph ondanks zijn slanke contouren biedt. De stalen frames van zitting en rugleuning, bekleed met golfveren, geschuimd en extra opgevuld, staan voor een eersteklas stofferingstechniek.

De conferentiefauteuil Graph van Wilkhahn is ontworpen voor hoogwaardige inrichtingen. Zitting, rug en armleuningen geven het gevoel van een vloeiende, homogene vormgeving, die doorbroken is en  daardoor licht en elegant lijkt. Zo opvallend als de vormgeving is, is des te meer ook het driedimensionale zitcomfort. Deze berust op de complexe stoffering van zitting en rug en op een verbluffende constructie: Vooraan rust de zitting op de Y-vormige drager, achteraan wordt hij ondersteund door een centrale bladveer. Arbeidsintensief genaaide, hoogwaardige stofferingen, filigrane armleuningen, de  gemodelleerde drager, de draaibare zuil en kruisvoet van verchroomd of gepolijst alu­minium benadrukken nog extra deze hoogwaardigheid. Het voetkruis is voorzien van zwarte universele glijders van kunststof. Ook leverbaar met universele zwenkwielen voor harde vloeren en tapijt.
De zitschaal is beweeglijk verbonden met het onderstel  en biedt op deze manier een verhoogd zitcomfort. Door de elasticiteit van de beide verbindingselementen vooraan aan de Y-vormige drager en een steunende bladveer achteraan past de zitting zich door rugwaartse alsook zijdelingse neiging driedimensionaal aan aan de bewegingen van het lichaam.

Graph is gestoffeerd met ecologisch mineraal gelooid Meubel runderhuid met toleranties in kleur en structuur. Leer is een natuurproduct. Elke leren huid is uniek. Insectenbeten, schaafplekken of littekens  zijn tekenen van de natuurlijkheid en worden daarom niet erkend als redenen voor reclamatie.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: