Driedimensionaal bewegen op de bureaustoelen van Wilkhahn

Bij bureaustoel.nl vindt u bureaustoelen in verschillende prijsklassen en met verschillende ergonomische functies. Wat wij met name belangrijk vinden is dat de intensieve gebruiker van een bureaustoel gezond en fit blijft tijdens een lange werkdag.

Met een kantoorbaan zit u toch vrijwel de hele werkdag aan een bureau; rugpijn, nekpijn en schouderklachten zijn daarbij bijna onvermijdelijk. Daarom is het belangrijk om ook tijdens het zitten regelmatig te ‘bewegen’ (en niet alleen tijdens het halen van een kopje koffie). Dit zitten en ‘bewegen’ is mogelijk op een Wilkhahn ‘ON’ bureaustoel.

Wilkhahn ON bureaustoel

De Wilkhahn ON bureaustoel maakt gebruik van de Trimension® technologie, waardoor het mogelijk is om driedimensionaal te zitten èn te bewegen op uw bureaustoel. De stoel verenigt design met ergonomie en zal niet misstaan op kantoor en thuiswerkplek! De ON bureaustoel van Wilkhahn heeft vrijwel geen knoppen en heeft in Nederland inmiddels al ruim 45.000 gebruikers. Deze Wilkhahn bureaustoel is ideaal voor het voorkomen van rugpijn tijdens langdurig zitten. De zitting en rugleuning passen zich namelijk automatisch aan elke beweging van de gebruiker aan. De twee helften van de zitting en de rugleuning bewegen onafhankelijk van elkaar, waardoor de natuurlijke beweging van het bekken wordt gestimuleerd. De rugleuning en zitdiepte kunt u zelf verstellen. De veerkracht van de stoel in instelbaar op het lichaamsgewicht van de gebruiker.

De Wilkhahn bureaustoel voldoet standaard aan de Nederlandse Ergonomie Norm NEN-1335 en zorgt ervoor dat u tijdens uw werk gezond blijft bewegen. Optioneel is ‘ON’ leverbaar in de maatvoering volgens de Nederlandse Praktijkrichtlijn NPR-1813. Wilkhahn ON is gestoffeerd met Fiberflex en bij bureaustoel.nl verkrijgbaar in verschillende, frisse kleuren. Wanneer u de stoel aanschaft, krijgt u er ook vijf jaar fabrieksgarantie bij.

Ergonomische bureaustoelen voor een driedimensionale beweging

Naast de Wilkhahn ON bureaustoel vindt u bij bureaustoel.nl nog meer ergonomische bureaustoelen. Alle ergonomische stoelen zijn voorzien van verstelbare zittingen en armsteunen en zijn arbo gekeurd. Dankzij de driedimensionale beweegbare rugzitting wordt uw lichaam tijdens het zitten als het ware gedwongen om toch te blijven bewegen. Per bureaustoel zijn er verschillende opties beschikbaar die perfecte ondersteuning bieden aan uw lichaam, zodat nek- en rugklachten voorkomen kunnen worden. Naast het merk Wilkhahn, leveren wij ook bureaustoelen van gerenommeerde merken als Interstuhl en Beta.

Wilt u meer weten over de Wilkhahn ON bureaustoel of misschien een proefstoel aanvragen? Wij helpen u graag verder en staan voor u klaar met deskundig advies. U kunt een mail sturen naar info@bureaustoel.nl  of telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer  073 – 850 56 01.