Op en top vergaderen met deze vergaderstoelen

wilkhahn bureaustoel

Heeft u ook wel eens van die lange vergaderingen op het werk? Dan heeft u wellicht zelf al gemerkt dat u op een gegeven moment uw draai niet meer kunt vinden op uw stoel. Op zich niet heel gek als u al twee uur naar een presentatie zit te kijken, maar dit ongemak kan worden voorkomen. Hoe? Door de aanschaf van de juiste vergaderstoelen! Wij brengen graag enkele toppers voor u in kaart.

ICF KUNA 708 vergaderstoel

Wilt u graag wat meer professionaliteit uitstralen in uw vergaderkamer of –zaal? Ga dan niet voor de standaard, maar kies voor de ICF KUNA 708 vergaderstoel. Deze aluminium vergaderstoel heeft een zitting en rug die gemaakt is van tuigleer. Het is een Italiaans design met oog voor detail. Deze ICF vergaderstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het auto-return mechanisme zorgt ervoor dat de stoel weer in de oorspronkelijke stand terug wordt gebracht wanneer de vergaderstoel niet meer wordt gebruikt. Ook niet onbelangrijk: hij zit ontzettend lekker! Hier houdt u het wel even op uit tijdens een lange vergadering.

icf vergaderstoel

Vergaderstoelen van Wilkhahn

Ook het merk Wilkhahn heeft enkele veelzijdige vergaderstoelen in haar assortiment. Deze vindt u uiteraard ook bij bureaustoel.nl! De OCCO 222-21 stoel is hier een voorbeeld van. Deze vergaderstoelen combineren veelzijdigheid en een grote keuze aan stofferingen met een duidelijk design. Of u de stoel nu wilt gebruiken in vergaderruimtes of conferentiezalen, de OCCO 222-21 van Wilkhahn biedt superieur comfort. Let er wel op dat deze stoelen niet stapelbaar zijn.

Wilkhahn vergaderstoel

Een andere geschikte vergaderstoel uit het assortiment van Wilkhahn is de OCCO 222-30. Deze is iets anders ontworpen als de 222-21. Hoewel de stoel zelf erg stijf is, wordt door de speciale vorm van de uitsparingen aan de achterkant en de zijkanten een uitstekend zitcomfort geboden. Doordat er aan de achterkant meerdere diktes van het materiaal zijn gebruikt, is deze kant buitengewoon flexibel.

wilkhahn bureaustoel

Bèta vergaderstoel

Bij bureaustoel.nl kunt u ook terecht voor klassieke bureaustoelen die eenvoudig op te bergen zijn. Neem bijvoorbeeld de Ede-1514 vergaderstoel van Bèta: een stapelbare stoel die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Dankzij de comfortabele, ruime zit kunt u er wel even tegenaan tijdens een intensieve en lange vergadering! De Ede-1514 vergaderstoel voldoet aan de Europese norm EN 1728. Wanneer u deze vergaderstoelen bestelt, ontvangt u bovendien 5 jaar fabrieksgarantie.

beta vergaderstoel

Bureaustoel.nl levert vergaderstoelen van bekende merken als Interstuhl, Bèta, ICF, Lande en Wilkhahn. Wilt u een offerte op maat of op locatie een stoel op proef aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.