Bureaustoelen voor studenten

Topstar bureaustoel Point 60 | www.bureaustoel.nl

U heeft het waarschijnlijk al gemerkt op weg naar uw werk: de scholen zijn weer begonnen! Dat betekent dat docenten en leerlingen dag in dag uit weer aan de bak moeten en uren per dag achter de schoolbanken zitten. Maar zoals we al zo vaak willen benadrukken, kan veel zitten tot lichamelijk ongemak leiden. Daarom vindt u bij bureaustoel.nl schoolstoelen in allerlei soorten en maten, voor zowel docenten als leerlingen. De stoelen zijn geschikt voor in het onderwijs, maar kunnen uiteraard ook voor de thuiswerkplek of studentenkamer gebruikt worden. We lichten er graag enkele toppers voor u uit.

Topstar Point 60: Bestseller onder studenten

Eén van de meest gewilde bureaustoelen onder studenten is de Topstar Point 60. Niet alleen is het een degelijke bureaustoel met goede verstelmogelijkheden, ook de prijs valt bij studenten in de smaak! Omdat deze Topstar bureaustoel in verschillende stofkleuren besteld kan worden, wordt ieder model afzonderlijk geproduceerd. De Point 60 wordt met name gebruikt in studentenkamers en de thuiswerkplek. Een ideale bureaustoel wanneer uw kind thuis aan de slag gaat met zijn huiswerk en u niet wilt dat hij na verloop van tijd rug- of nekklachten krijgt.

De Topstar Top Pro 1 bureaustoel

Ook de Top Pro 1 van Topstar is geschikt voor uw thuiswerkplek of als bureaustoel voor studenten. What you see is what you get bij de Top Pro 1. Het is een klassiek basismodel met in hoogte verstelbare armleggers. Uiteraard zijn ook de rugleuning en zitting in hoogte verstelbaar, zodat lichaamsklachten kunnen worden voorkomen. De perfecte bureaustoel voor leerlingen en studenten die thuis nog wel eens een paar uur moeten zwoegen om hun huiswerk af te krijgen.

Swoppster voor kinderen

Jong geleerd is oud gedaan, zo luidt het spreekwoord. Dat geldt ook voor gezond bewegen en zitten. Daarom hebben wij niet alleen bureaustoelen voor volwassenen in ons assortiment, maar kunt u bij ons ook terecht voor een speelse swopper voor kinderen. Kinderen gaan immers op steeds jongere leeftijd achter de computer of tv zitten. Vooral in deze tijd zitten ze vaak met een tablet of spelletje voor de televisie. De swoppster is dan ideaal! Deze dynamische rolkruk is geschikt voor actieve kinderen vanaf ongeveer 4 jaar. De stoel stimuleert een gezonde zithouding en laat uw kind bewegen. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat uw kind zich beter kan concentreren. Een win-win situatie dus!

Voor meer informatie over onze bureaustoelen kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 073 – 850 5601 of u kunt een mail sturen naar info@bureaustoel.nl.