Verstelbare lendensteun voor uw bureaustoel

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar let u wel goed op uw zithouding op kantoor? Een slechte zithouding kan immers verschillende lichaamsklachten veroorzaken. De oplossing? Een ergonomische bureaustoel mét verstelbare lendensteun! Deze lendensteun ondersteunt namelijk een correcte zithouding, waardoor schouderklachten, rugpijn en nekklachten voorkomen kunnen worden. Bij bureaustoel.nl vindt u verschillende professionele bureaustoelen met een verstelbare lendensteun.

Voordelen van een verstelbare lendensteun

Een verstelbare lendensteun maakt dat de curve van de rugleuning (de kromming van de rugleuning) verstelbaar is. Dus door gebruik van de lendensteun kan de rugleuning ‘boller’ worden gemaakt. Daardoor wordt de enigszins holle vorm van de wervelkolom van de gebruiker beter ondersteund tijdens het zitten. Wanneer de rugleuning zelf of de lendensteun afzonderlijk ook nog in hoogte is in te stellen, kunnen zowel lange als kleinere personen een correcte zithouding aannemen. Dit helpt rugklachten (de meest voorkomende klacht tijdens zitten) te voorkomen.

Enkele bureaustoelen met lendensteun uitgelicht

Bij bureaustoel.nl heeft u keuze uit verschillende merken die ergonomische bureaustoelen met verstelbare lendensteun in hun assortiment hebben. Een voorbeeld hiervan is de Fiver 6402 van het merk Bèta. Deze bureaustoel is ontwikkeld voor een optimale ergonomische zit. De zitting en rug zijn verstelbaar door middel van het synchroon-mechanisme. Zeg maar “tot ziens” tegen vervelende pijntjes in de schouders of nek!

Een andere top bureaustoel, die ideaal is voor zowel lange of kleine gebruikers, is de Interstuhl JOYCEis3, model JC216. Deze veelzijdige stoel voldoet aan de Nederlandse Ergonomie Norm en het zitmechanisme is instelbaar op lichaamsgewicht. Uiteraard mogen de verstelbare armsteunen niet ontbreken! Ook niet onbelangrijk: u ontvangt 10 jaar Interstuhl® fabrieksgarantie!

Ook de Gispen ZINN Smart bureaustoel is voorzien van alle ergonomische verstelmogelijkheden. De stoel is stijlvol, comfortabel en aantrekkelijk geprijsd. Bovendien is de bureaustoel in 2015 bekroond met een reddot Award. Een elegante, klassieke bureaustoel die niet zou misstaan in uw kantoor.

Bureaustoel op proef aanvragen

Wanneer u zeker wilt zijn dat u de juiste bureaustoel met verstelbare lendensteun heeft gekozen, is het mogelijk om een proefplaatsing aan te vragen. Laat ons gerust weten naar welke stoel uw voorkeur uitgaat, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.