Werkstoelen van hoogwaardige kwaliteit | Bureaustoel.nl

Werkstoelen-bureaustoel.nl

Werkstoelen in verschillende uitvoeringen

Wanneer u een werkstoel aanschaft kunt u hier jaren profijt van hebben. Op kantoor brengt u immers vele uren door achter uw bureau. Eventuele lichamelijke klachten kunnen worden voorkomen met de aanschaf van de juiste werkstoel. Dit geldt ook wanneer u werkzaam bent in praktijkruimtes of achter een loket of balie.  Bent u op zoek naar een werkstoel voor op uw werk? Dan bent u bij Bureaustoel.nl aan het juiste adres!

Hoogwaardige kwaliteit werkstoelen

Een werkstoel van hoogwaardige kwaliteit stimuleert een goede zithouding. Er zijn verschillende soorten werkstoelen waar u uit kunt kiezen. U kunt een keuze maken in het materiaal, de zithoogte en eventuele voetensteunen. Hoe meer uren u dagelijks doorbrengt op een werkstoel, hoe belangrijker het is dat uw stoel ergonomisch is. De zithoogte moet u daarnaast kunnen aanpassen aan uw lichaamslengte. Bij het instellen let u op de hoogte en diepte van de zitting en de rugleuning. De stoelen van Bureaustoel.nl zijn stabiel, ARBO gekeurd en daardoor veilig. Naast werkstoelen, hebben we ook baliestoelen, kassastoelen en loketstoelen in ons assortiment.

Topstar stoelen

De stoelen van Topstar TEC zijn ideaal voor praktijkruimtes of voor mensen die achter een balie werken. De rugleuning en zithoogte zijn verstelbaar en hebben een ‘permanentcontact-mechanisme’. Dat wil zeggen dat de rugleuning zowel naar voren als naar achter kan bewegen. De kruisvoet van een Topstar stoel is voorzien van een aluminium gepolijste kruisvoet. U kunt uw werkstoel zelf samenstellen naar uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor wielen of tapijtglijders. De stoelen van Topstar hebben een fabrieksgarantie van 3 jaar.

Een werkstoel bestellen

Wanneer u besloten hebt een werkstoel aan te schaffen is de levertijd afhankelijk van de samenstelling van de werkstoel. Daarnaast moet de stoel ook op voorraad zijn. Op de productpagina kunt u zien of het product beschikbaar is. Wij laten de leverdatum zo snel mogelijk aan u weten in een orderbevestiging.

Wilt u meer weten over de verschillende werkstoelen? Dan kunt u contact met ons opnemen middels mail of telefoon. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 073  – 850 5601. Mailen kan naar service@bureaustoel.nl.