Gezond vergaderen met de vergaderstoelen van Bureaustoel.nl!

U herkent het misschien wel: u zit midden in een lange vergadering waarin u zich op een gegeven moment geen houding weet te geven. De vergadering suddert al een tijdje door, maar u begint last van uw rug te krijgen en heeft met verschillende zithoudingen geprobeerd het ongemak te verlichten.

Grote kans dat u en uw collega’s stoelen gebruiken die niet geschikt zijn om lang op te zitten. Bekijk daarom eens de vergaderstoelen van Bureaustoel.nl. Deze zijn ideaal voor kantoorgebruik, maar mogen ook in de vergaderruimte niet ontbreken!

Interstuhl BUDDYis3 vergaderstoelen

De Interstuhl BUDDYis3 vergaderstoelen van bureaustoel.nl kunt u dankzij de vele opties zelf samenstellen. Zo is bij de BUDDYis3 570B de kleur van de netbespanning hetzelfde als de kleur van de kunststof delen van de rugleuning. De armleggers zijn altijd zwart. Het sledeframe is verchroomd. Het type Interstuhl BUDDYis3 550B heeft een iets ander design. Zo zijn de rugleuning en zitting gestoffeerd. De bekleding aan de achterzijde van de rugleuning is altijd zwart. De BUDDYis3 550B is net als het type 570B stapelbaar. De armleggers zijn niet verstelbaar. Voor elke BUDDY geldt dat de ‘zit’ comfortabel is.

De BUDDY vergaderstoelen hebben een slank design. U kunt ze bestellen in de opties die u zelf wenst. Bureaustoel.nl levert ook vergaderstoelen van grote merken als Topstar, Wilkhahn en Vandersluis.

Vandersluis vergaderstoelen: kwaliteit en functionaliteit

Al ruim 60 jaar is het merk Vandersluis een grote naam in de wereld van projectinrichting. Het merk staat voor functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid en levert degelijke kantine-, zaal- en vergaderstoelen tegen een betaalbare prijs. Bureaustoel.nl levert verschillende typen stoelen van Vandersluis. Deze zijn geschikt voor een langdurige zit. De rug en zitting zijn gestoffeerd en leverbaar in verschillende kleuren. De ruime en comfortabele zit zorgt ervoor dat deze Vandersluis stoelen ook veel worden gebruikt in wachtruimtes en spreekkamers. De veelzijdige, comfortabele Emo stoelen zijn bovendien stapelbaar. Naast de standaard modellen, bieden wij indien gewenst ook oplossingen op maat.

Ervaar zelf het gemak van een vergaderstoel

Voor elke ruimte vindt u bij ons een geschikte stoel met ruime keuze uit stofferingen. Bent u echter nog niet helemaal overtuigd of zeker over welke vergader- of bureaustoel het beste bij u past? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis proefstoel aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bij Bureaustoel.nl helpen we u graag verder en staan we voor u klaar met deskundig advies. Dankzij ons brede assortiment kunnen wij u laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 073 – 850 5601 of  u kunt een mail sturen naar info@bureaustoel.nl.