De inrichting van uw werkplek

bureaustoel.nl helpt bij uw projectinrichting

De inrichting van uw werkplek heeft veel invloed op de werkomgeving. Start u net op een nieuwe plek, heeft er een verhuizing binnen uw bedrijf plaatsgevonden of gaat u uitbreiden? Dit zijn enkele redenen om uw werkplek (opnieuw) in te richten. Het is belangrijk om hierbij eerst na te denken wat u voor inrichting in gedachten heeft. Krijgt u veel klanten op bezoek? Dan is de inrichting van de werkomgeving een zeer belangrijk punt. Dit is het eerste wat de klant ziet, zorg daarom voor een goede eerste indruk! Het is uiteraard ook belangrijk dat werknemers zich goed voelen achter hun bureau en geen lichaamsklachten krijgen.

Professionele bureaustoelen voor uw werkplek

Bent u benieuwd hoe die ene bureaustoel zit? Of wilt u graag weten hoe uw kantoor er uit komt te zien wanneer de ruimte volledig is ingericht? Dan kunnen wij ook stoelen op proef laten plaatsen. Op die manier kunt u ervaren of de stoel geschikt is voor uzelf en uw werkplek. Een bureaustoel moet immers goed afgesteld staan, zodat lichaamsklachten voorkomen kunnen worden. De verstelbaarheid van kantoormeubelen is een belangrijk onderdeel, wanneer u een bureaustoel wilt aanschaffen. U kunt bij ons uit stoelen kiezen van diverse merken, bijvoorbeeld van de Duitse fabrikant Interstuhl. Onze bureaustoelen bevorderen het ‘gezond zitten en bewegen’.

Ergonomie in uw werkomgeving

Een nieuwe trend is ‘activity based working’. Hierbij hebben werknemers geen eigen werkplek. Er zijn verschillende ruimtes voor verschillende activiteiten. U kunt hierbij denken aan een vergaderruimte, maar ook een ontspanningsruimte. Hierdoor wordt onder andere de creativiteit van de werknemer bevorderd. Een ergonomische werkplek is belangrijk om eventuele lichaamsklachten te voorkomen. U brengt immers veel tijd door achter uw bureau. Met moderne techniek, ergonomische producten en maatregelen voor het welzijn van de medewerkers kunt u een werkplek geheel naar wens afstellen en inrichten.

Projectinrichting

De mogelijkheden voor het inrichten van uw werkplek zijn eindeloos. Voor elke prijsklasse is er een passend interieur. Komt u er niet helemaal uit of wilt u advies bij uw projectinrichting? Dan kunt u bij ons terecht voor een degelijk advies. Uw visie en mening vinden wij erg belangrijk. Behoeften en wensen, maar ook toekomstige ontwikkelingen worden meegenomen in ons advies.

Bent u benieuwd welke stoelen uit ons assortiment geschikt zijn voor u en uw werkplek? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0) 73 850 56 01 of u kunt een mailtje sturen naar info@bureaustoel.nl.