Bureaustoelen voor op kantoor: 5 tips!

Bij bureaustoel.nl vindt u een breed assortiment aan bureaustoelen. Om de keuze voor de juiste stoel gemakkelijker te maken, hebben we hieronder vijf top-bureaustoelen voor u op een rijtje gezet. Wellicht helpt het u om een keuze te maken of wegwijs te worden in ons aanbod.

1. Prosedia NewSeven 3464

Heeft u een kantoorbaan waarbij u veel uren achter uw bureau zit? Dan weet u waarschijnlijk als geen ander hoe belangrijk het is dat u over een goede bureaustoel beschikt. Met de NewSeven 3464 van Prosedia heeft u een veelzijdige bureaustoel in huis, die dankzij de variabele verstelling van de zithoogte geschikt is voor lange en kleinere mensen. Ideaal! Ook niet onbelangrijk: de gehele NewSeven bureaustoelen collectie voldoet aan de Nederlandse ergonomie norm.

2. Beta Be Noble 3502

Uw bureaustoel naar eigen behoefte instellen, zodat u gedurende de dag comfortabel zit? Dan moet u zeker eens de Beta Be Noble 3502 overwegen. Deze bureaustoel is voorzien van een onafhankelijke rug- en zithoek-verstelling. De zitting en rugleuning zijn niet aan elkaar gekoppeld. U kunt ze hierdoor los van elkaar verstellen. Hierdoor creëert u voor uzelf de perfecte zithouding!

3. Classic swopper

Dé trend is natuurlijk om gezond zitten en bewegen op het werk te stimuleren. Hoe kan dat beter dan met de swopper! Neem bijvoorbeeld de swopper Classic: een dynamische stoel die de gebruiker stimuleert om voortdurend een andere zithouding aan te  nemen. Dankzij de Classic gaat u automatisch vaker rechtop zitten.

4. Interstuhl Every

De Interstuhl Every bureaustoel is geen onbekende in de wereld van ergonomische bureaustoelen. De naam ‘Every’ zegt het eigenlijk al; de bureaustoel past op vrijwel elke werkplek. Deze veelzijdige Interstuhl stoel zorgt ervoor dat u de juiste zitbalans vindt. Ook achter uw bureau kunt u daardoor gezond en bewegend zitten! De 4D-armleggers zijn op allerlei manier verstelbaar en ze zijn zwenkbaar.

5. Wilkhahn ON bureaustoel

Zitten én bewegen achter uw beeldscherm: dat kan met de Wilkhahn ON bureaustoel. Dankzij de Trimension® techniek wordt driedimensionaal zitten gestimuleerd. De zitting en rugleuning passen zich bij elke beweging aan de gebruiker aan. En weet u vaak niet wat te doen met al die knoppen van een bureaustoel? Dat probleem is verleden tijd met de ON bureaustoel van Wilkhahn. De bureaustoel wordt namelijk vrijwel zonder knoppen geleverd.

Nog niet helemaal zeker over een aankoop of vindt u het moeilijk om de juiste keuze te maken? U kunt bij bureaustoel.nl ook een proefplaatsing aanvragen, zodat u de door u gekozen stoel(en) een aantal dagen kunt proberen. Zo weet u zeker of u uiteindelijk de juiste keuze heeft gemaakt. Bel ons gerust voor meer informatie of vul het contactformulier in.