Wiesner Hager bureaustoel MOTIV model 5120-102-147

Wiesner-hager

Oorspronkelijke prijs was: €1,005.51.Huidige prijs is: €752.00. Excl. btw 909.92 Incl. btw

Klik hier voor grotere afnames
  • Koop 3 voor € 715.00 (€ 865.15 incl. BTW) per stuk. en bespaar 5%
  • Koop 6 voor € 702.00 (€ 849.42 incl. BTW) per stuk. en bespaar 7%

Levertijd: 4 weken

  • WH FIDIVI stof Roccia S4710
  • WH FIDIVI stof Roccia S4712
  • WH FIDIVI stof Roccia S4713
  • WH FIDIVI stof Roccia S4715
  • WH FIDIVI stof Roccia S4720
  • WH FIDIVI stof Roccia S4721
  • WH FIDIVI stof Roccia S4725
Wis keuze

Kies uw ergonomische ondersteuning

Een verstelbare lendensteun help rugklachten te voorkomen.

Selecteer

Uw staffelkorting wordt in de Winkelwagen toegepast!

De Wiesner Hager MOTIV bureaustoel past zich aan aan verschillende gebruikers door middel van de automatische gewichtsherkenning. Deze stoel richt zich op ergonomische eisen zoals ondersteuning van het passieve bewegingsapparaat, ontlasting van de tussenwervelschijven en maakt met zijn ergonomische vrijheid dynamisch zitten mogelijk. Model 5120-102-147 heeft een gestoffeerde zitting, een gestoffeerde voorzijde van de rugleuning en ringarmleggers die in breedte verstelbaar zijn.


Extra informatie

Merk Wiesner-Hager®
Zithoogte

Verstelbaar van 43-51 cm

Functies

Twist-balance-mechanisme
Zithoogte-verstelling
Ringarmleggers, in breedte verstelbaar
Verstelbare lendensteun

Wielen/glijders

Stel zelf uw bureaustoel samen

Levertijd

4 weken

Verzendwijze

Volledig gemonteerd, in kartonnen doos

Beschrijving

Wiesner Hager zet met MOTIV de moderne werkwereld centraal waarin werkplekken steeds vaker door meerdere personen worden gebruikt. Niemand wil nog tijd verspillen aan het verstellen van de bureaustoel. De MOTIV bureaustoel vereenvoudigt dit met automatische gewichtsinstelling. Het twist-balance mechanisme leidt tot elasticiteit van de rugleuning, die microbewegingen van de spieren bevordert en de toevoer van voedingsstoffen naar tussenwervelschijven stimuleert. Hiermee zijn bureaustoelen direct klaar voor gebruik zonder de ergonomie uit het oog te verliezen. De bureaustoel voldoet aan de ARBO-normen volgens de EN 1335.

De MOTIV bureaustoel model 5120-101-145 heeft een gestoffeerde zitting en rugleuning met netbespanning. De frameconstructie van de rugleuning is zwart polyamide. De tegendruk van de rugleuning en de gewichtsinstelling worden automatisch gereguleerd. De bureaustoel heeft een optimale houding voor de wervelkolom. De zithoogte is manueel verstelbaar met een zwarte gasveer volgens DIN 4550 en diepte demping. 

De steun aan de achterzijde van de rugleuning kan verticaal worden aangepast. Dit model heeft 3D-armleggers die in hoogte en breedte verstelbaar zijn, met een zachte toplaag. De stoel beschikt over kunststof dragers die zwart of aluminium gepolijst zijn.

Dit model is in verschillende kleuren gestoffeerde zitting en materialen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een verstelbare lendensteun en harde of zachte zwenkwielen. 

Met de MOTIV bureaustoel bent u verzekerd van comfort en de ergonomische bewegingsvrijheid van zitting en rugleuning maken dynamisch zitten mogelijk. De automatische gewichtsherkenning is ideaal voor gedeelde werkplekken!

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: