De ideale bureaustoel voor je thuiswerkplek

Inmiddels werken veel mensen alweer meer dan een jaar vanuit huis. Sommigen fulltime, de andere met een maximum aantal kantoordagen per week. We weten inmiddels als geen ander hoe belangrijk een goede bureaustoel is, maar waar moet je precies op letten bij aanschaf van een bureaustoel voor je eigen werkplek in huis? Wij zetten een aantal populaire thuiswerk bureaustoelen voor je op een rij, dat scheelt weer in de zoektocht!

Beta bureaustoel Be Fine 6402

Deze ergonomische bureaustoel van Bèta biedt je een optimaal zitcomfort. Je kunt deze stoel samenstellen zoals je dat zelf prettig vindt: mét armsteunen of toch liever zonder? En wil je een gezellig kleurtje toevoegen aan je thuiskantoor, dat is met de Be Fine 6402 geen probleem: okergeel, rood of groen zitten allemaal tussen de opties! Uiteraard kun je ook voor safe gaan: zwart en grijs zijn ook beschikbaar.

Beta bureaustoel Fiver 6402 Be Fine-YS082 | www.bureaustoel.nl

Gispen bureaustoel Zinn Smart 20

De Gispen bureaustoel Zinn Smart 20 is nét wat uitgebreider en geeft je de mogelijkheid om ‘relaxt’ en ‘actief’ werken af te wisselen. Dit komt door de dynamische zit-neigverstelling, ideaal als je een tijdje een telefonische afspraak hebt en even van zitpositie wil veranderen. De multifunctionele wielen zorgen ervoor dat de bureaustoel voor zowel zachte als harde vloeren geschikt is. Alleen verkrijgbaar in de kleur zwart.

Gispen bureaustoel ZINN Smart. Kruisvoet kunststof zwart | www.bureaustoel.nl

Interstuhl thuiswerkstoel NewEVERYis1 EV25R

De ideale thuiswerkstoel van Interstuhl: de ergonomische functies zoals de verstelbare zitting en de 2D-armsteunen zorgen ervoor dat je thuis ergonomisch verantwoord kunt zitten. De automatische gewichtsregeling van de NewEVERYis1 EV25R zorgt ervoor dat de tegendruk afgestemd wordt op het lichaamsgewicht van de gebruiker.

interstuhl-neweveryis1-ev25r-thuiswerkstoel-schuinachter | www.bureaustoel.nl

Wilkhahn AT bureaustoel

De Wilkhahn AT bureaustoel 55187-7 is wat duurder in aanschaf voor een thuiswerkstoel, maar je haalt hiermee een stoel in huis waarmee driedimensionaal zitten en bewegen mogelijk is.  De Trimension® techniek bevordert de natuurlijke en vloeiende beweging van het lichaam in alle richtingen. Je hoeft alleen maar te zitten en de zithoogte af te stellen. De stoel doet de rest!

Bureaustoel Wilkhahn AT-55187-7-zijaanzicht | www.bureaustoel.nl

Waar moet je op letten bij aanschaf van een bureaustoel voor thuis?

Er zijn natuurlijk nog genoeg andere bureaustoelen geschikt voor thuis, het is maar net welke stoel het beste bij je past. Verdiep je er dus goed in en zorg dat je een bureaustoel kiest die het beste past bij jou en je situatie. We gaan er vanuit dat je lang van je nieuwe bureaustoel wilt genieten in je thuiskantoor, dus houd rekening met de volgende zaken als je een bureaustoel wilt aanschaffen:

  • Check de basisonderdelen van een bureaustoel, je wilt immers een complete bureaustoel kopen. Dat klinkt misschien gek, maar denk aan een bureaustoel met een zitvlak, rugleuning, twee armsteunen, een gasveer en een vijfpotige kruisvoet met wielen.
  • Richt je op de functionaliteit, je wilt de bureaustoel kunnen afstellen op jouw wensen, want waarschijnlijk hoef je je bureaustoel thuis niet te delen. Een stoel die in hoogte verstelbaar is en een verstelbare rugleuning heeft is vaak wel de basis. Maar er zijn natuurlijk nog genoeg andere ‘snufjes’ die het zitcomfort verhogen. Bedenk welke functionaliteiten voor jou een ‘must-have’ zijn en welke een ‘nice-to-have’.
  • Zijn er losse onderdelen verkrijgbaar? Mocht er onverhoopt een armleuning kapot gaan, dan is het wel zo handig dat je niet meteen een hele nieuwe bureaustoel moet aanschaffen. Bekijk dus of de onderdelen los verkrijgbaar zijn, dat scheelt je achteraf een hoop geld!
  • En het allerbelangrijkste: past de stoel bij jou? Jij zult er immers een aantal uren per dag op doorbrengen! Ieder mens is uniek, dus dat moet je echt zelf gaan ervaren. Bij Bureaustoel.nl kun je een proefstoel aanvragen, zodat je zeker weet dat de bureaustoel bij jou past.