NPR-1813 bureaustoelen uitgelicht

NPR-1813: het zou zomaar een robot naam kunnen zijn in Star Wars, maar niets is minder waar! Het zijn de Nederlandse praktijkrichtlijnen voor bureaustoelen. Wat houdt dat in? In het kort betekent dit dat de verstelmogelijkheden de bureaustoel geschikt maken voor het merendeel van de Nederlandse bevolking. Dus zowel lange als kleinere mensen zouden dezelfde bureaustoel – die voldoet aan de NPR-1813 richtlijnen – moeten kunnen gebruiken. In dit blogartikel lichten we een paar NPR-1813 bureaustoelen uit. 

Bèta bureaustoel: Be Proud 2402

Op zoek naar een comfortabele bureaustoel die voldoet aan de NPR-1813 richtlijnen? Wij brengen enkele modellen uit ons assortiment voor het voetlicht. De Be Proud 2402 bureaustoel van het merk Bèta is comfortabel én voor iedereen toegankelijk. De zitting en rug zijn verstelbaar door middel van een synchroon-mechanisme. Ideaal om de perfecte zithouding te creëren voor uzelf, waardoor vervelende pijntjes aan de nek en schouders verleden tijd zijn. Stel zelf uw Be Proud 2402 samen!

Beta bureaustoel Berlijn 2402 Be Proud-YS009 | www.bureaustoel.nl

Gispen Zinn NPR – model 35

Heeft u het over comfort, flexibiliteit en gebruiksgemak, dan heeft u het over de Gispen Zinn NPR model 35 bureaustoel. Voor een ergonomische bureaustoel met een frisse uitstraling bent u bij Gispen altijd aan het juiste adres! Bovendien is de Zinn NPR model 35 dankzij de in hoogte verstelbare lendensteun de ideale bureaustoel wanneer u veel uren achter uw pc of laptop doorbrengt. De Gispen bureaustoel is in meerdere kleuren bij ons verkrijgbaar en heeft een elegante, zakelijke uitstraling. 

Wilkhahn: de NEOS bureaustoel 181-71

Kent u het merk Wilkhahn al? Nee? Dan wordt het hoog tijd! De dynamische bureaustoelen bieden perfecte ondersteuning voor uw lichaam. Neem bijvoorbeeld de NEOS 181-71 bureaustoel. Een gevarieerde zithouding draagt bij een aan een fit lichaam en een gezonde geest en met dat in het achterhoofd is deze bureaustoel ontwikkeld. Dankzij de techniek gaat gezond zitten en bewegen als vanzelf. Ideaal! Hoeft u daar alvast niet meer over na te denken. 

WILKHAHN NEOS bureaustoel 181-71 | www.bureaustoel.nl

Interstuhl JOYCEis3 model JC1N1

Wie lang en intensief aan één taak werkt, mag hoge eisen stellen aan het zitcomfort van een bureaustoel. Daarom zorgt JOYCEis3 voor de juiste ondersteuning van het lichaam door middel van ergonomische verstelmogelijkheden volgens de richtlijn NPR-1813. De flexibele Joyce bureaustoel plaatst de gebruiker in het middelpunt. 

Interstuhl npr-bureaustoel JOYCEis3 JC2N1 Era ER22 Blauw | www.bureaustoel.nl

Heeft één van bovenstaande bureaustoelen uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook als u meer wilt weten over onze overige NPR-1813 bureaustoelen of andere vragen heeft, staan we natuurlijk graag voor u klaar!