Top 5 bureaustoelen uitgelicht

Een goede, ondersteunende bureaustoel op de werkplek is belangrijk. Want wie dagelijks vele uren op een bureaustoel zit, moet immers gezond en comfortabel kunnen zitten en bewegen! In dit blogartikel lichten we de top 5 bureaustoelen uit voor zowel het mkb als particulieren. Al deze stoelen voldoen aan de Nederlandse Ergonomie Norm NEN-EN1335 of de Nederlandse Praktijkrichtlijn NPR1813. Ze zijn dus allemaal ergonomisch verantwoord!

Ergonomische bureaustoel: Interstuhl JOYCEis3 model JC1N1

Bent u op zoek naar ergonomische bureaustoelen voor uw bedrijf? Dan is de JOYCEis3 bureaustoel een zeer goede optie. De flexibele JOYCE bureaustoel plaatst de gebruiker in het middelpunt en biedt daarom ideale ergonomische mogelijkheden. Als u deze bureaustoel aanschaft voor uw werknemers is een gezonde werkhouding aannemen a piece of cake! De verstelbare lendensteun, in diepte verstelbare zitting, 4-dimensionaal verstelbare armleuningen én het slimme synchroon-mechanisme zorgen ervoor dat uw werknemers hun ideale zitpositie kunnen instellen. Bovendien kunnen ze kiezen uit 11 kleuren voor de gestoffeerde rugleuning en zitting.

Design bureaustoel: Wilkhahn AT

Wilt u uw werknemers voorzien van een innovatieve stoel? Ga dan voor de Wilkhahn AT bureaustoel 55187-7! Dit is een free-to-move bureaustoel aangedreven door Trimension® techniek: de wereldwijde standaard in gezond, driedimensionaal zitten en bewegen. De driedimensionale stimulatie van gewrichten, wervelkolom en spieren voorkomt rugpijn en bevordert juist het welzijn en concentratievermogen. Het gebruik van deze stoel is simpel: u gaat erop zitten, stelt de zithoogte in en de stoel doet de rest! Voor extra actief zitten kunt u ook nog de optie voorwaartse kanteling van de zitting (-5°) selecteren.

Gispen Zinn Smart 20

Stijlvol, comfortabel en voorzien van alle noodzakelijke ergonomische verstelmogelijkheden. Zo kunt u de Gispen Zinn Smart 20 beschrijven. De dynamische zit-neigverstelling maakt afwisselen tussen actief en relaxt werken mogelijk. De lendensteun is in hoogte verstelbaar, waardoor uw rug altijd op de juiste plek wordt ondersteund. De 3D armleggers zijn optimaal in hoogte, breedte en diepte verstelbaar. Ook mooi meegenomen: dankzij de multifunctionele wielen is de stoel geschikt voor zowel harde als zachte vloeren. De Gispen Zinn Smart 20 is leverbaar met een kunststof zwart of aluminium gepolijst voetkruis. Kies wat het beste bij uw werknemers of professionele thuiswerkplek past!

Beta Be Fine 6402

De Beta Be Fine 6402 is uitgerust voor een optimale ergonomische zit en duidelijk onderscheidend in haar prijsklasse. Deze bureaustoel van het merk Bèta is daarom voor iedereen toegankelijk. Ideaal voor zowel op kantoor als op de professionele thuiswerkplek. De zitting en rugleuning zijn verstelbaar door middel van een synchroon-mechanisme, waarbij de tegendruk instelbaar is. U kunt het zitcomfort personaliseren door te kiezen voor 4D-armleggers volgens NEN-1335 richtlijnen of de armsteunen weg te laten. De zitting van de Beta Be Fine 6402 kunt u laten stofferen met Fidivi Radio of Camira XTreme stof.

Professionele thuiswerkstoel: Interstuhl NewEVERYis1 EV25R

Wilt u een bureaustoel aanschaffen die speciaal is gefabriceerd voor de thuiswerkplek? Dan is de esthetisch vormgegeven Interstuhl NewEVERYis1 iets voor u! De stoel heeft ergonomische functies, zoals een verstelbare schuifzitting en 2D-armsteunen. Ook profiteert u van het autolift-synchroon-mechanisme. Deze techniek met automatische gewichtsregeling stemt de tegendruk af op het lichaamsgewicht van de gebruiker. Dat zorgt voor comfort en ontspanning. De stoel heeft een zwarte mesh-rugleuning die ademend is en een lichte indruk geeft. Met zijn lichte en frisse design een perfecte thuiswerkstoel!

Heeft één van bovenstaande bureaustoelen uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook als u meer wilt weten over onze ergonomische bureaustoelen of andere vragen heeft, staan we natuurlijk graag voor u klaar!

Groet, Team Bureaustoel