Smaakvolle designstoelen voor thuis of kantoor

Welke bureaustoel u ook kiest, de prijs moet afgestemd zijn op uw budget, de mogelijkheden van de stoel moeten recht doen aan de beoogde toepassing en het uiterlijk van de stoel moet passen bij uw persoonlijke smaak.

Het is de kunst om deze drie invalshoeken zodanig te combineren, dat u ruim tevreden bent met uw aanschaf en nog jarenlang veel zitplezier beleeft aan uw nieuwe bureaustoel!

Wie de keuze beperkt tot één invalshoek komt vaak bedrogen uit. De aanbieding van de week vertoont misschien al snel gebreken of blijkt minder goed te zitten dan uw zittest van 1 minuut leek te beloven. Of die stoel met zijn vele toeters en bellen blijkt financieel misschien toch teveel van het goede.

Maar hoe zit het dan met design: is het verstandig om u te laten leiden door uw persoonlijke smaak?
Veel mensen hebben het idee dat ze zich niet door hun smaak moeten laten leiden bij de keuze van een bureaustoel. Het is hoogstens mooi meegenomen als de stoel ook nog eens fraai oogt, zo vindt men. Bij bureaustoel.nl hoeft het design van uw stoel echter niet het sluitstuk van uw keuze te zijn! Niet alleen de bureaustoelen uit ons aanbod zijn fraai vormgegeven -van basic design tot top design-, we bieden ook smaakvolle vergaderstoelen en kantinestoelen aan.

Iedere gebruiker of ieder bedrijf kan bij ons zijn eigen ideale bureaustoel samenstellen. Of u nu iets moois zoekt voor thuis, op kantoor of in vergaderzalen, bureaustoel.nl heeft voor u vast en zeker een stoel met aansprekend design.

Hieronder een greep uit onze mogelijkheden.

Humanscale Diffrient World Chair
Ondanks zijn eenvoud, is de World Chair stijlvol en smaakvol. De Diffrient bureaustoel heeft overigens ook een Reddot Design Award gewonnen. Het is een zeer efficiënte bureaustoel die tegelijkertijd voor één en voor honderden gebruikers geschikt is. Voordeel van deze stoel is dat geklungel en gedoe met knoppen en hendels verleden tijd is. Deze gebruiksvriendelijke bureaustoel biedt steun op maat zonder dat er handmatige instellingen aan te pas hoeven te komen. Ideaal toch?!

Dit is de ‘holy grail’ design bureaustoel Diffrient World Chair.

ICF Design bureaustoelen, vergaderstoelen en loungestoelen
Kunnen designstoelen dan niet alleen fraai ogen, functioneel zijn en tegelijkertijd een aantrekkelijke prijs hebben? Jawel, dat kan, wanneer we kijken naar het aanbod van de Italiaanse fabrikant ICF. Design wordt vaak gekoppeld aan Italiaans. En ook voor ICF geldt dat hun ontwerp van bureaustoelen, vergaderstoelen en loungestoelen tot in detail meesterstukjes zijn van Italiaans design.

Maak eens kennis met de Valea loungestoel!

Multifunctionele kantinestoelen
Zelfs kantinestoelen kunnen een designproduct zijn. We hebben het dan niet over de goedkope plastic stoeltjes die al snel aan het eind van hun gebruikscyclus zullen komen, maar over strakke design stoelen die tot in detail perfect zijn afgewerkt.

De Noa 750 heeft bijvoorbeeld een beukenhouten kuip en een buisframe van chroom. Daar zakt niemand zomaar doorheen! Bovendien is deze stoel multifunctioneel, want door het mooie design lijkt het geen typische kantinestoel; dus u kunt de stoel bijvoorbeeld ook gebruiken voor een wachtkamer of kleine vergaderruimte. Extra handig is dat deze stoelen stapelbaar zijn.

Lees meer over onze designstoelen.