Actief 3D-zitten op een swopper stimuleert de stofwisseling en is top voor uw rug!

Zittend calorieën verbranden tijdens een werkdag? Dat kan! Onderzoek heeft aangetoond, dat u op een swopper stoel bewegen stimuleert en op een 8-urige werkdag tot wel 300 calorieën kunt verbranden.

De swopper heeft met haar unieke 3D-technologie van aeris geleid tot een revolutie in de bureaustoelen markt. aeris heeft de oplossing voor te weinig beweging die eenvoudig toegepast kan worden op de werkplek. De swopper is speciaal ontwikkeld voor meer beweging en minder pijn in de rug. De innovatieve stoel bevordert met zijn driedimensionale mobiliteit bewegelijkheid en vervangt hiermee praktisch een personal trainer. Uw bloedsomloop blijft actief, spieren blijven fit én u verbrandt beduidend meer calorieën dan op een traditionele bureaustoel.

Actief zitten

Studies tonen aan dat door te lang stil zitten in een starre houding, de bloedsuiker stijgt, spieren verslappen en er een hoger risico is op obesitas. Onderzoek naar swopper heeft aangetoond dat zitten op een swopper het meest natuurlijke bewegingsverloop van de mens evenaart. Dit komt door de unieke 3D-technologie met flexibele en gelagerde veerpoot die bewegelijk zitten mogelijk maakt. De flexibiliteit en voorwaartse neiging trainen uw spieren en zorgen voor regelmatige veranderingen van de houding. Uit uitvoerig marktonderzoek onder enkele duizenden swopper bezitters is dan ook gebleken dat minimaal 90% van de gebruikers minder rugproblemen heeft en zich buitengewoon goed voelt. Ze zijn uitermate positief over de swopper en bevelen de unieke stoel zeker aan.

Met swopper bereikt u de optimale zitpositie. Regelmatige onderbrekingen van een starre houding leiden al tot aanzienlijke verbeteringen. Op de innovatieve stoel beweegt men meer dan twee keer zo veel als op traditionele bureaustoelen. Daarnaast is in een studie naar hersenactiviteit gebleken dat u op deze manier beter kunt denken en de concentratie wordt bevorderd. Swopper is dus zowel goed voor de rug en uw spieren als voor uw brein!

aeris assortiment

aeris heeft naast swoppers ook 3Dee ergonomische bureaustoelen, zadelkrukken en zit-stahulpen in het assortiment. De 3Dee ergonomische bureaustoel voor op kantoor heeft dezelfde technologie als swopper en is daarbij voorzien van een rugleuning. Voor praktijkruimtes zijn de zadelkrukken ideaal, bijvoorbeeld voor een tandartspraktijk. De zadelvorm zorgt voor een optimale ondersteuning van het bekken en zorgt voor balans.

Een zit-stahulp is bedoeld voor de meest uiteenlopende werkplekken waarbij diverse hoogtes elkaar afwisselen. Optimaal zitten op de juiste werkhoogte achter uw bureau of perfect staand zitten achter een hoge werktafel, met de zit-stahulp kan het allemaal. Door de enorme hoogteverstelling wordt een afwisselende werkhouding ondersteunt en worden rug- en nekklachten voorkomen. Het gehele assortiment van aeris wordt gekenmerkt door een actieve zithouding en optimale ondersteuning om rugklachten te voorkomen.

Neem de proef op de som!

Nog niet helemaal overtuigd dat swopper het verschil maakt op uw werkplek? Vraag dan nu een gratis proefstoel aan en ervaar zelf dat een actieve zithouding u ten goede komt!