Het verschil tussen een goedkope en dure bureaustoel

Tussen bureaustoelen zitten grote verschillen! Zowel in de kwaliteit als de prijs zal u veel variatie vinden. Wanneer u wekelijks tientallen uren op een bureaustoel zit is het logisch dat u bereid bent om iets meer aan zitcomfort te besteden. Maar heeft het eigenlijk wel zin? In dit artikel gaan we na wat de verschillen tussen goedkope en dure bureaustoelen zijn. We pakken er een aantal populaire varianten uit! Op basis daarvan kunt u bepalen of een goedkope of dure bureaustoel het best bij u past.

Goedkope bureaustoelen

Laten we aannemen dat een goedkope bureaustoel niet meer dan €250,- kost. Binnen dit prijssegment heeft u de keuze uit tal van verschillende bureaustoelen. U kunt de volgende bureaustoelen al voor minder dan €250,- bestellen via Bureaustoel.nl:

Wanneer u voor een comfortabele bureaustoel kiest is de Topstar Wellpoint 30 SY ideaal. De bureaustoel is in tal van verfrissende kleuren verkrijgbaar! Daarnaast kunt u deze bureaustoel met of zonder armleuningen bestellen.

De Topstar Open Point wordt geleverd met een rugleuning die beschikt over ademende netbespanning. De Topstar Open Point is scherp geprijsd en daardoor ideaal voor in studentenkamers of wanneer u thuis werkt.

Dure bureaustoelen

Het middensegment slaan we over! We rekenen er in dit artikel op dat een dure bureaustoel meer dan €500,- kost. Denk aan ergonomische bureaustoelen met afgewerkte bekleding en strakke designs:

De Ahrend 160 is een populaire bureaustoel die voorzien is van schuifzitting en verstelbare armsteunen. Doordat deze bureaustoel meer verstelmogelijkheden dan normaal heeft is de kans het grootst dat u een ergonomische zithouding bereikt. De prijs en kwaliteit van deze bureaustoel staan in een logisch verband! Door de kwaliteit waarin Ahrend bureaustoelen uitvoert bent u de komende jaren verzekerd van zitcomfort!

Zoekt u een strak afgewerkte bureaustoel met een aantrekkelijk design? Dan kiest u voor de POI bureaustoel. De zitting is verkrijgbaar in verschillende kleuren en gemaakt van een heerlijk zachte stof. Doordat er netbespanning gebruikt is krijgt de rug voldoende rust en ontstaat er in combinatie met de armsteunen een ergonomische zithouding. De ideale bureaustoel wanneer u waarde hecht aan zitcomfort en aantrekkelijk design.

Bureaustoel bestellen bij Bureaustoel.nl

Zoals u ziet staat een duurdere bureaustoel over het algemeen voor meer zitcomfort en verstelmogelijkheden. Daarnaast is er vaak beter nagedacht over een strakke afwerking! Vooral bij populaire merken zien we dat de prijs iets hoger is. Heeft u tijdelijk een bureaustoel nodig of gebruikt u hem slechts een aantal uur per week? Dan kan een scherper geprijsde bureaustoel afdoende zijn.

Bij Bureaustoel.nl staat deskundig advies centraal. Op basis van een uitgebreid assortiment kunnen wij u laten zien welke mogelijkheden er zijn. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben en voordelig geprijsd zijn heeft Bureaustoel.nl zich ontwikkeld tot geautoriseerde dealer van merken als Ahrend, Wilkhahn, Humanscale, ICF en Prosedia.

Wilt u persoonlijk met ons in contact komen? Neem dan telefonisch en per e-mail contact op via +31 (0) 73 850 56 01 of info@bureaustoel.nl.