Interstuhl vergaderstoel SILVER model 101S

Interstuhl bureaustoelen

Oorspronkelijke prijs was: €3,752.21.Huidige prijs is: €2,635.00. Excl. btw 3,188.35 Incl. btw

Klik hier voor grotere afnames
  • Koop 2 voor € 2565.00 (€ 3103.65 incl. BTW) per stuk. en bespaar 3%
  • Koop 4 voor € 2485.00 (€ 3006.85 incl. BTW) per stuk. en bespaar 6%
  • Koop 6 voor € 2445.00 (€ 2958.45 incl. BTW) per stuk. en bespaar 8%

Levertijd: 6 weken

Stoffering: Semi-aniline leder, zwart

Kies de juiste onderstelglijders voor uw vloerbedekking

YouTube video

Interstuhl vergaderstoel SILVER model 101S. Vergaderstoel met lage rugleuning en neksteun. Nappa-leder. Aluminium geborsteld*, zilverglanzend.

Silver is te bewonderen in de showroom van de importeur.
Afspraak maken showroombezoek


Extra informatie

Merk Interstuhl®
Zithoogte

Verstelbaar van 41-51 cm

Functies

Synchroon-mechanisme
Synchroon-verstelbare rug en zitting
Traploze lichaamsgewicht regeling

Wielen/glijders

Stel zelf uw bureaustoel samen

Levertijd

6 weken

Verzendwijze

Volledig gemonteerd, in kartonnen doos

Beschrijving

Interstuhl vergaderstoel SILVER model 101S. De Silver collectie is het paradepaard van Interstuhl. Een uitmuntend design dat al veel onderscheidingen heeft gekregen zoals BIFMA, Blaue Engel en Quality Office. Met Silver heeft ontwerper Hadi Teherani een exclusieve collectie bureaustoelen gecreëerd dat interieurs verandert met telkens weer nieuwe indrukken.
Vergaderstoel met lage rug op 4 voet. Dynamische rugleuning. Metaal geborsteld*, zilver glanzend.
De  dynamische rugleuning combineert een achterwaartse beweging van de rugleuning met een aangepaste neiging van het zitvlak. Op die manier wordt het lichaam in elke positie optimaal ondersteund. Met behulp van deze Interstuhl synchroon-versteltechniek wordt de tegendruk van de rugleuning op de gebruiker en zijn lichaamsgewicht ingesteld. Het moedigt een constante verandering van houding aan en bevordert zo een actieve, gezonde vorm van zitten.
De bedieningselementen zijn perfect in het totaalbeeld geïntegreerd en laten de verfijnde, maar onzichtbare technische detaillering duidelijk doorschemeren. Het ongeëvenaarde zitcomfort krijgt zijn finishing touch in de tot in perfectie ambachtelijk vervaardigde zitting- en rugleuningbekleding.
Zoals alle Interstuhl-producten is Silver consequent gericht op duurzaamheid. Hierbij gaat het niet alleen om de bruikbaarheid op lange termijn – ook de mogelijkheid tot teruggave na gebruik speelt een belangrijke rol. Want 98 % van de materialen kan na gebruik van de bureaustoel hergebruikt worden. Daarnaast wordt de Silver geleverd met een groot aantal milieukeurmerken en certificaten.

*NB
Borstelen is een proces dat het karakter en de uitstraling van het aluminium sterk tot uitdrukking brengt. Daarbij horen ook kleine onregelmatigheden aan de oppervlakte die elke stoel uniek maken. Een achteraf aangebrachte beschermende laklaag voorkomt snelle veroudering; aan de andere kant behoort aluminium tot de groep van materialen die door gebruik aan ideële waarde winnen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: