HumanScale bureaustoelen: ergonomie, duurzaamheid en design

Gezondheid

Ergonomie is belangrijk als het gaat om de gezondheid. We brengen nu eenmaal veel tijd door op het werk en vaak zit je dan voor een lange tijd in dezelfde houding op je bureaustoel of maak je veelal dezelfde beperkte bewegingen. Helaas kan dit nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid. Iedereen weet dat een verkeerde zithouding kan leiden tot lichamelijke klachten zoals rugpijn en vermoeidheid. Helaas is het vaak niet gemakkelijk om de houding te verbeteren, vooral niet als je tijdens het werk veel met een computer of laptop werkt.

Kennis, vakmanschap en passie
Een goede ergonomische bureaustoel kan hier een oplossing bieden. Bij HumanScale staat het welzijn en de productiviteit van de gebruiker centraal. HumanScale maakt bureaustoelen met een eigentijds design en brengt de hoogste standaards in een ergonomisch ontwerp. Een World-Chair bureaustoel is ontworpen om rekening te houden met de gebruiker in relatie tot zijn werkomgeving. Bureaustoelen van HumanScale gaan heel lang mee dankzij het vakmanschap, de kennis en de passie die HumanScale heeft voor design en duurzaamheid. Ergonomie, functionaliteit en design komen samen in iedere World-Chair bureaustoel

Duurzaamheid

Het belang van duurzaamheid wordt door steeds meer mensen en organisaties over de hele wereld onderkend. HumanScale is al jarenlang toonaangevend als het gaat om duurzaamheid.  Alle producten van HumanScale zijn Cradle to Cradle. Dat houdt in dat de materialen die gebruikt worden bij het produceren steeds opnieuw gebruikt worden. Er worden geen materialen die schadelijk zijn voor mens en milieu toegepast in het productieproces. Daarnaast wordt er duurzame energie gebruikt in alle processen.

Diffrient World-Chair

De Diffrient World-Chair is de meest ergonomische en complete bureaustoel uit het assortiment van HumanScale. Niels Diffrient is verantwoordelijk voor het design. Samen met Ahrend streefde Niels Diffrient met het ontwerpen van deze stoel naar de meest ultieme combinatie van ergonomie, functionaliteit en design.

HumanScale Freedom-Chair

Een icoon in de HumanScale collectie is de Freedom-Chair, standaard voorzien van 3D-verstelbare armsteunen. Daarnaast heeft deze HumanScale bureaustoel een schuifzitting en rugleuning met een verstelbare hoofdsteun. Deze hoofdsteun draagt bij aan ultiem zitcomfort.

Kortom: je zit altijd goed bij HumanScale. Zowel voor de gezondheid als voor het milieu. Daarnaast kan een mooi design natuurlijk nooit kwaad, in welk kantoor of welke werkomgeving dan ook.

Ben je benieuwd naar een HumanScale bureaustoel, maar nog niet helemaal zeker? Vraag dan nu een gratis proefstoel aan en probeer hem zelf uit.