Dynamisch zitten

WILKHAHN IN bureaustoel 184-7

Wilkhahn bureaustoelen

Oorspronkelijke prijs was: €1,183.38.Huidige prijs is: €785.00. Excl. btw 949.85 Incl. btw

Klik hier voor grotere afnames
  • Koop 3 voor € 758.00 (€ 917.18 incl. BTW) per stuk. en bespaar 4%
  • Koop 6 voor € 738.00 (€ 892.98 incl. BTW) per stuk. en bespaar 6%

Levertijd: 5-7 werkdagen (indien u kiest voor de zwarte bekleding)

Zitting bekleed met stof 'Racer'. Rug bespannen met 'Formstrick'.

  • 37/99 41/99
  • 37/25 41/25
  • 37/34 41/34
  • 37/57 41/57
  • 37/63 41/63
  • 37/89 41/89
  • 37/95 41/95
Wis keuze

Kies uw kruisvoet en beugels rugleuning *

Selecteer *

Uw staffelkorting wordt in de Winkelwagen toegepast!

YouTube video

Wilkhahn IN bureaustoel met Trimension® technologie stimuleert ‘bewegend zitten’ op de werkplek. Langdurig stilzitten (= sedentair gedrag) leidt tot allerlei gezondheidsklachten. Wilkhahn IN neemt de noodzaak van bewegen op kantoor serieus.

Stel online uw ideale IN bureaustoel samen. Heeft u vragen over de vermelde opties? Bel +31 (0) 73 850 56 01 of stuur ons een e-mail.


Extra informatie

Merk Wilkhahn
Zithoogte

verstelbaar van 40-52 cm

Functies

Trimension® technologie
Zithoogte-verstelling
3D-armleggers in hoogte breedte en diepte verstelbaar
Zitdiepte-verstelling
Verstelbare lendensteun
Extra zitneig-mechanisme (zithoek-verstelling)
Regelbare tegendruk rugleuning
Veerkracht mechanisme instelbaar op lichaamsgewicht
Nederlandse Ergonomie Norm NEN-EN1335
Geprüfte Sicherheit
Cradle to Cradle
5 jaar fabrieksgarantie

Wielen/glijders

Stel zelf uw bureaustoel samen

Levertijd

5-7 werkdagen (indien u kiest voor de zwarte bekleding)

Verzendwijze

Gebruiksklaar gemonteerd, in beschermfolie verpakt

Beschrijving

Wilkhahn bureaustoel IN model 184-7.
Functies Draaibare bureaustoel met Trimension®, een ondersteuning biedend 3D kinematica-systeem. De linker- en rechterhelft van de zitting worden met behulp van onafhankelijk van elkaar bewegende zwenkarmen in alle richtingen gekanteld om zo de natuurlijke beweeglijkheid van het menselijke bekken te stimuleren – van flexie en extensie via zijwaartse bewegingen tot bekkenrotatie. Door de verbinding van de synchrone 3D-mechanica met een bijzonder elastisch zitting- en rugsysteem wordt de automatische aanpassing aan elke beweging en zithouding van de gebruiker gegarandeerd. Het lichaam wordt in elke houding ondersteund zodat het in evenwicht blijft. De tegendruk in elke bewegingsrichting kan bij personen met een gewicht van 45 tot 140 kg snel traploos op een persoonlijk optimale waarde worden ingesteld. De rugleuning is voorzien van een in zes posities (60 mm) in hoogte verstelbare lumbaalsteun. Rugleuning en zitting kunnen in de neutrale zitpositie worden vastgezet. De voorwaartse 3D-kanteling van -5° vergroot de openingshoek tussen rugleuning en zitting (= zithoekverstelling) en zorgt voor maximale bewegingsvrijheid. De zithoogte kan via een knop voor de gasdrukveer (volgens DIN 4550) traploos worden ingesteld tussen 400 mm en 520 mm. Zitdiepte: 430 mm. Deze kan optioneel tijdens het zitten worden ingesteld in verschillende standen tussen 400 en 450 mm.
Onderstel Vijfteens kruisvoet van zwart, met glasvezel versterkt polyamide. Optioneel: kruisvoet aluminium, met poedercoating, gepolijst of hoogglans gepolijst. Mechaniekbehuizing van aluminium, zwarte poedercoating met harmonica van zwart polypropeen en thermoplastisch elastomeer ter bescherming van de centrale veer met bewegende lagers, draaiknop van polyamide voor het instellen van de tegendruk (voor personen tussen 45 en 140 kg). Per stoel twee zwenkarmen die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen, van aluminium, met poedercoating, gepolijst of hoogglans gepolijst, met afdekkappen van polypropeen.
Zitting en rugsysteem Bijzonder elastisch, beweeglijk opgehangen zitting-rug-systeem uit één stuk, van zware kwaliteit polyamide. Zitschaal van zwart polyamide met een extra laag van polypropeen.
Bekleding Zitkussen van polyurethaanschuim, cfk-vrij geschuimd, overtrokken met stof Camira, Racer. Zitting met stoffering en bekleding uitwisselbaar. Rug bespannen met Formstrick, waarin verschillende zones een verschillende mate van flexibiliteit en ondersteuning bieden.
Armleuningen In tien posities in totaal tot 100 mm  in hoogte verstelbare armleuningen van zwart, met glasvezel versterkt polyamide. Driedimensionaal verstelbaar: in hoogte, diepte en zijwaarts roteerbaar. Armleggers (opdek) van zwart polypropeen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: