Een proefstoel aanvragen, hoe gaat dat in zijn werk?

Soms twijfelt u of u de gekozen bureaustoel wel direct online zult bestellen. In dat geval adviseren wij u om te informeren naar de mogelijkheden van het leveren van een proefstoel.

Indien u op zoek bent naar een bureaustoel, vergaderstoel of kantinestoel is het soms wel prettig om deze in uw eigen werkomgeving te beoordelen.

Een goede bureaustoel is erg belangrijk. Daarom vereist de aankoop van bureaustoelen bij grotere afnamen een zorgvuldig afwegingsproces. De beste manier om kennis te maken met een stoel is natuurlijk om deze zelf uit te proberen. Als u eens één van onze bureaustoelen of vergaderstoelen zou willen proberen, dan bieden wij u graag de mogelijkheid voor het leveren van een proefstoel.

Advies
Wilt u zeker weten of de ergonomische bureaustoel aan uw verwachtingen voldoet? Geen probleem, want u krijgt naast deskundig advies de mogelijkheid om de stoel 5 werkdagen in uw eigen werkomgeving te testen. Tijdens de levering van de proefstoel wordt de bureaustoel uitgebreid gedemonstreerd en worden de mogelijke opties toegelicht. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste bureaustoel aanschaft voor uw medewerkers.

Naast alle ergonomische functies die bureaustoelen bevatten, is het natuurlijk ook fijn wanneer de bureaustoel qua design past bij de reeds aanwezige meubelen in uw kantoor. Daarom bieden wij naast de standaard toegepaste stoffen veelal de mogelijkheid om een stoel met de stof van een ander fabrikaat te bekleden.

Eén van de meest gevraagde proefstoelen is de swopper. Deze meervoudig bekroonde actieve-stoel is ontworpen om bewegen tijdens zitten te stimuleren!
Maar ook de Diffrient World Chair wordt op proef geleverd, om de ergonomie en kwaliteit van afwerking te ervaren.

Proefstoel aanvragen
Neem contact met ons op voor een afspraak om een proefstoel te plaatsen, wij verzorgen ook de zitinstructie en geven indien gewenst een advies over de keuze van de stoffering.